Campings

Nederlanders staan in het buitenland bekend als kampeerliefhebbers, maar meestal zetten ze toch in eigen land hun tent op. Daarom zijn er in Nederland veel campings te vinden, zowel aan de kust als in bosrijke gebieden. De meeste campings zijn geopend van april tot oktober.

Nederland kent vele soorten campings op de mooiste locaties. Van familiecamping aan de kust tot natuurcampings in de bossen van Drenthe. Maak hier uw keuze en boek direct!

Basiscampings of Luxueus Kamperen

Uw campingvakantie kan speciaal op uw wensen worden aangepast. Afhankelijk van wat u zoekt, kunt u kamperen op zogenaamde natuurkampeerterreinen, die door de Staatsbosbeheer zijn toegewezen en beperkte faciliteiten aanbieden, of op familiecampings met zwembad, speelveld en veel activiteiten voor kinderen. Veel campings verhuren ook kleine bungalows of hutten.

Boek uw camping

Nederland heeft veel bijzondere campings and tenten. U kunt slapen in een tent die hangt aan een appelboom, in een typische Mongoolse Yurt, een Tipi-tent of zelfs in een luxe outdoor safaritent met bad! Bekijk ons volledige aanbod aan campings in Nederland en boek direct de camping die bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren

Waar u ook kiest voor een camping in Nederland, u kunt deze altijd bereiken per openbaar vervoer. Bent u met uw eigen auto )of huurauto), let dan op waar u wel en niet kunt parkeren zodat u geen parkeerboete krijgt. Op veel plaatsen dient u in het centrum te betalen. Daarnaast zijn er vaak betaalde parkeergarages.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele campings kunt u ook overnachten in een van de vele hotels, bed & breakfasts en hostels. Kijk op hotels in Amsterdam, hotels in Den Haag, hotels in Maastricht, hostels in Nederland en hotels aan zee.

Boek een camping in Nederland

Boek een stacaravan, ingerichte tent of neem uw eigen kampeeruitrusting mee.

Bekijk het aanbod van campings

Uit-je Tent

Bijzonder, wild en goedkoop kamperen in Nederland is mogelijk tijdens de Uit-je Tent dagen.

Lees Meer