Prachtige kastelen om in te overnachten

Verblijf tijdens uw vakantie in een van de authentieke kastelen en geniet van deze unieke belevenis. U verblijft op de meest bijzondere locaties en kunt heerlijk tot rust komen.

Vorstelijk overnachten in een kasteel

Altijd al een keer in een echt kasteel willen slapen? Dat kan! Nederland heeft een groot aanbod aan prachtige en sprookjesachtige kastelen. U vindt ze op de meest bijzondere plekken, omringd door mooie tuinen en parken waar je heerlijk kunt wandelen.

Wij hebben een selectie voor u gemaakt van een aantal prachtige kastelen waar u koninklijk ontvangen zult worden. De kastelen die vroeger door de adel werden bewoond, zijn nu omgetoverd tot prachtige hotels waar je heerlijk tot rust kunt komen. Veel kastelen zijn ook voorzien van heerlijke wellnesscentra waar je terecht kunt voor een massage of de sauna kunt bezoeken.

Kastelen in Limburg
 • Kasteeltje Hattem

  Rustig gelegen klein kasteel in een prachtig park , slechts 1 km van het centrum van Roermond.

  Locatie: Roermond, Limburg

  Boek nu
 • Château St. Gerlach

  Geniet van een rustgevend verblijf in een groene omgeving met prachtige parken, waaronder een mooie wijngaard en rozentuin waar je in alle rust een boek kunt lezen.

  Locatie: Valkenburg, Limburg

  Boek nu
 • Kasteel Geulzicht

  Kom helemaal tot rust in een authentiek kasteel in het groene Geuldal.

  Locatie: Berg en Terblijt, Limburg

  Boek nu
 • Kasteel TerWorm

  Op een loopafstand van Heerlen bevindt zich een authentiek 14e-eeuws kasteel omgeven door prachtige Franse roccoco tuinen.

  Locatie: Heerlen, Limburg

  Boek nu