Vakantiehuizen in Nederland

Zoekt u een vakantiewoning in Nederland, dan kijkt u op holland.com. Want wij kennen de mooiste plekjes én de leukste vakantiewoningen. En die bieden we aan in samenwerking met de gerenommeerde partners. Bekijk ze en boek ze!

Vakantie vieren in Nederland vanuit uw eigen comfortabele vakantiehuis? Dat kan met de partners van holland.com. Of u nu wilt verblijven aan de kust, op het platteland of in de stad; er is keuze genoeg voor elke smaak en elk budget. Bovendien liggen de huizen vaak op prachtige plekken en geniet u van alle faciliteiten die u thuis gewend bent… of meer.

Aan Zee

Huur bijvoorbeeld via Aan Zee een van de heerlijke vakantiehuizen in de kustgebieden. Ze bieden luxe villa’s en vrijstaande woonhuizen, vakantiewoningen op familieparken, groepsverblijven of boerderijen. Kortom u vindt bij Aan Zee precies de vakantiewoning die u zoekt!

Belvilla

Ook kunt u kiezen voor het gerenommeerde Belvilla. Zij bieden niet alleen aan de kust, maar ook in de rest van Nederland comfortabele vakantiewoningen in alle soorten en maten. Bij de natuurgebieden, in de grote steden of langs de kust; met Belvilla geniet van het ‘thuis-gevoel’, waar u ook bent.

Boek uw vakantiehuisje bij:
 • Belvilla

  Bij Belvilla vindt u vakantiehuisjes in heel Nederland. Alle vakantiehuisjes zijn gecontrolleerd door Belvilla, u kunt veilig online boeken en de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Boek nu uw vakantiehuisje bij Belvilla.

  Lees Meer
 • Aan Zee

  Aan Zee verhuurt vakantiehuizen van particulieren in Nederland, vooral in de kuststreek. Bij Aan Zee vindt u een uniek aanbod dat bestaat uit luxe villa’s, vrijstaande woonhuizen, vakantiewoningen, groepsverblijven en boerderijen. Boek nu uw vakantiehuis bij Aan Zee.

  Lees Meer
Ontdek deze provincies:

Met de hond op vakantie naar de Nederlandse kust

Op deze stranden is uw hond het hele jaar door welkom, ook in het voorjaar en de zomer

Lees Meer

Ontsnappen naar het platteland

 1. Heather Tucker

Ik heb vaak de neiging te veel mee te nemen tijdens tripjes, en mijn bezoek aan een Belvilla-vakantiehuisje vormde geen uitzondering. Terwijl ik de auto inpakte had ik al visioenen van mijn nieuwe buren die me uit zouden lachen terwijl ik alles naar binnen probeerde te slepen.

Lees Meer

Waarom boeken bij Holland.com?

 • Wij zijn de Holland-specialist
 • Ruim aanbod: keuze uit 2000 vakantiewoningen
 • Samenwerking met gerenommeerde partners
 • Direct & veilig online boeken