Vakantiehuizen in de natuur

4.423 keer bekeken

Vakantiehuizen in de natuur

Een vakantiehuis in de natuur is een ideale manier om aan de drukte van alledag te ontsnappen. Stelt u zich eens voor hoe het is om de deur open te doen en direct de heide op of het bos in te lopen. De rust van het ruisende loof en de uitgestrekte heidevelden wordt enkel verstoord door het gekwetter van een merel of het getik van een specht. De enige buren met wie u uw ruimte rondom het huis moet delen zijn enkele konijnen en reeën.

Lees meer

Een vakantiehuis in de natuur is een ideale manier om aan de drukte van alledag te ontsnappen. Stelt u zich eens voor hoe het is om de deur open te doen en direct de heide op of het bos in te lopen. De rust van het ruisende loof en de uitgestrekte heidevelden wordt enkel verstoord door het gekwetter van een merel of het getik van een specht. De enige  buren met wie u uw ruimte rondom het huis moet delen zijn enkele konijnen en reeën.

Bos en heide

De Veluwe is misschien het bekendste natuurgebied van Nederland, maar in totaal zijn er honderden natuurgebieden vol bos, heide, moerassen, zandvlaktes, meanderende rivieren, herten, zwijnen, vossen en bijzondere vogels. Van de heuvels in het zuiden van Limburg tot en met de Waddeneilanden in het noorden en van de bosrijke Achterhoek in het oosten tot en met de duinen in het westen kunt u een vakantiehuis vinden in de natuur.

Boek uw vakantiehuis

Vakantiehuizen in de natuur zijn er in alle soorten en maten: van primitieve houten cabines tot riante bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. In ons totale aanbod komen alle soorten vakantiehuizen in het bos voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu  een beperkt of groot budget te besteden heeft. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in de natuur en vind het vakantiehuis dat bij u past.