Shoppen in Den Bosch

5 keer bekeken

Het fraaie historische centrum van Den Bosch heeft meer te bieden dan culturele hoogstandjes; ook voor een dagje gezellig shoppen komt u hier aan uw trekken. Van een gezellige markt tot exclusieve mode-zaken en van mooie kunst tot unieke cadeautjes, in Den Bosch vindt u zeker wat u zoekt.

Naar de markt

Op de Markt, het leuke plein in hartje Den Bosch, is er iedere woensdag en zaterdag een gezellige markt om heerlijk rond te struinen. U vindt er kleding, souvenirs, eten & drinken... en vooral ontspanning. Bovendien wordt er elke dinsdag, donderdag en vrijdag op dezelfde locatie een kleine biologische markt gehouden met vooral heerlijke en gezonde etenswaren.

Lekker dwalen

Ook zijn er vele straatjes waar u heerlijk kunt shoppen. In de exclusieve Kolperstraat met z'n mooie geveltjes vindt u volop luxe modewinkels, gezellige café's en restaurants. In de Minderbroederstraat kunt u naast shoppen terecht voor workshops, gezichtsbehandelingen en leuke kinderkleding. Maar ook in de Ridderstraat, de Vughterstraat of Verwersstraat kunt u terecht voor leuke mode, mooie kunst en gezelligheid. Kortom, shop 'till you drop... in gezellig Den Bosch.