Amsterdam Light Festival

1150 keer bekeken

1 december 2016 - 22 januari 2017

Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival, dat in december wordt gehouden, worden de grachten in Amsterdam opgesierd door de beste lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. Dagelijks ziet u de mooiste projecties langs de rivier de Amstel of langs de schitterende grachten in het centrum.

Lees meer

Tijdens het Amsterdam Light Festival, dat in december wordt gehouden, worden de grachten in Amsterdam opgesierd door de beste lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. Dagelijks ziet u de mooiste projecties langs de rivier de Amstel of langs de schitterende grachten in het centrum

Verlichte bootjes

Wanneer de nachten het langst zijn, baadt het centrum van Amsterdam in schitterend licht. Stap in één van de verlichte bootjes en vaar langs de vele unieke licht-installaties of neem een kijkje bij de vele schitterend verlichte grachtenpanden.

Christmas Canal Parade

Tijdens de Christmas Canal Parade varen tientallen verlichtte bootjes door de grachten langs feeërieke tafereeltjes. Bovendien staan er verschillende zangkoren langs de route om de intieme kerstsfeer te versterken. Kortom, een schitterende belevenis met een heerlijk kerst-gevoel.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer