Amusementspark Tivoli

295 keer bekeken

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is een overzichtelijk, veilig en gemoedelijk park waar kids zich de hele dag kunnen vermaken. Tiffi & Toffi, de vrolijke tweeling van Park Tivoli, heten je hartelijk welkom!

Lees meer

Amusementspark Tivoli is een overzichtelijk, veilig en gemoedelijk park waar kids van 2 tot 12 jaar zich de hele dag kunnen vermaken. Tiffi & Toffi, de vrolijke tweeling van Park Tivoli, heten je hartelijk welkom en maken er een gezellige dag van!

Attracties die je niet wilt missen

Er zijn een heleboel attracties, van spannend tot vrolijk, verwonderend en vermakelijk. Ontdek het samen met de kinderen! Eerst even met de kleintjes langs de schmink voor een prachtige vermomming of een glittertattoo en als ze in de buurt zijn een foto met Tiffi & Toffi. Daarna is het tijd voor de achtbaan, de BeeBee, het minireuzenrad, de rondvaartbootjes en het superslide luchtkussen. Zit het weer even niet mee, dan is er nog de binnenspeeltuin Circus Fun City met zijn klim- en klautertoestellen, playstations, ballenbakken, glijbanen en touwbruggen.

Restaurant en mini golf

Een hapje eten kan in het familierestaurant Anytyme 'De Wigwam', geheel in indianensfeer. Dit restaurant ligt naast het park Tivoli en is een gezellig, kleurrijk en kindvriendelijk afhaalrestaurant. Met een geldig toegangskaartje van Tivoli kun je ook een potje midgetgolf spelen op de 18-holes midgetgolfbaan naast het park.

Accommodaties dichtbij Tivoli

Ervaar rust en ruimte op Vakantiepark de Riethorst in de buurt van Amusementspark Tivoli. U kunt heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin.

Bezoek voor meer informatie de website van Amusementspark Tivoli.

Ontdek meer in de omgeving
Amusementspark Tivoli
Adres: 
Oude Kleefsebaan 116
6571BK

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer