Cadzand

209 keer bekeken

Cadzand

Cadzand bestaat uit twee verschillende delen; de badplaats en het dorp met pittoreske huizen.

Lees meer

Cadzand bestaat uit twee verschillende delen. Het strand en de omgeving hebben de uitstraling van een mondaine badplaats. Twee kilometer verderop ligt Cadzand-Dorp met pittoreske huizen en een mooi kerkje.  

Kindvriendelijk strand

Het strand van Cadzand is een echte plek voor een dagje uit met de kinderen. Op het brede zandstrand kunnen ze lekker spelen en wie weet vinden ze wel een haaientand! Sporten kan hier ook uitstekend. Of u nu wilt catamaranvaren, zeilen, surfen of volleyballen, alles is mogelijk.

Molens

De molen van Cadzand wordt door een echte molenaar nog draaiende gehouden. De lokale bakkers gebruiken zijn producten en ook u kunt ze bij de molen kopen. Tijdens uw bezoek krijgt u vakkundige uitleg van de molenaar. Heel bijzonder is de verlichte molenroute. Bij enkele boerderijen kan men bijvoorbeeld koffie drinken of pannenkoeken eten. Dit evenement wordt vier maal per jaar gehouden. Vergeet uw fiets niet!  

Wandelen en fietsen 

Uitgebreide fiets- en wandelroutes geven u de kans het Zeeuws-Vlaamse achterland te leren kennen. Denkt u daarbij aan de historische stadjes Sluis of Aardenburg. Maar ook Hulst en Terneuzen zijn een bezoek meer dan waard. Onderweg komt u boerderijen tegen waar u een rondleiding kunt krijgen in klederdracht.

Ontdek meer in de omgeving
Cadzand

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer