De Amsterdamse poppodia

220 keer bekeken

Muziek in Amsterdam

Als u in Amsterdam bent en zin heeft om te dansen: geen probleem! In Amsterdam vindt u een aantal fantastische muziekpodia.

Lees meer

Als u in Amsterdam bent en zin heeft om te dansen: geen probleem! In Amsterdam vindt u een aantal fantastische muziekpodia.

Heineken Music Hall

De Heineken Music Hall (HMH) is meerdere malen genomineerd als beste concertlocatie ter wereld. Het geluid in de grote zaal, de 'Black Box', is fenomenaal en wordt geprezen door wereldberoemde artiesten. Ga naar de website om te zien welke shows u in de Heineken Music Hall kunt bijwonen. 

Westergasfabriek

Deze voormalige gasfabriek is omgetoverd tot een culturele locatie met iedere dag van het jaar uiteenlopende evenementen. In de creatieve setting van de Westergasfabriek vindt u kunstmarkten, literatuurfestivals, dansevenementen en nog veel meer. Ga naar het programma van de Westergasfabriek

Paradiso

Paradiso is zonder twijfel dé poptempel van Amsterdam. In deze voormalige kerk in het centrum hebben 's werelds meest bekende artiesten opgetreden, zoals o.a. Lady Gaga, Queens of The Stone Age en Grace Jones. Alleen de sfeer al maakt een bezoek aan Paradiso de moeite waard. 

Melkweg

Mix muziek met dans, theater, film, fotografie en mediakunst en het resultaat is de Amsterdamse Melkweg. Het programma van deze voormalige melkfabriek is altijd in verandering en altijd even innovatief. Bezoek de website om te zien wat u in de Melkweg allemaal kunt beleven. 

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer