De exclusieve shoppingroute van Amsterdam

831 keer bekeken

De exclusieve shoppingroute van Amsterdam

Amsterdam is het walhalla voor iedereen die van shoppen houdt; je moet alleen wel weten waar je moet zijn. Daarom hebben we voor u verschillende routes door de leukste winkelgebieden van Amsterdam. Houdt u van wat exclusievere winkels? Neem dan deze route door Zuid.

Lees meer

Amsterdam is het walhalla voor iedereendie van shoppen houdt; je moet alleen wel weten waar je moet zijn. Daaromhebben we voor u verschillende routes door de leukste winkelgebieden vanAmsterdam. Houdt u van wat exclusievere winkels? Neem dan deze route door Zuid.

Topmerken

Loop vanaf het Leidseplein via het MaxEuweplein naar het begin van de P.C. Hooftstraat en u bent meteen in de meestexclusieve winkelstraat van Amsterdam. Alle grote merken zitten hier bijelkaar. Aan het einde van de straat slaat u linksaf de van Baerlestraat inwaarna u het Stedelijk Museum en diverse mooie winkels passeert.

Lekker lunchen

Terhoogte van het Roelof Hartplein slaat u rechtsaf richting de Beethovenstraat:één van de chique, oude straten in Zuid. Hier vindt u weer volop mooie zaken ennatuurlijk diverse horecagelegenheden. Heel bijzonder voor een drankje of eenlunch zijn het College Hotel (Roelof Hartstraat 1) en het Conservatorium hotel(van Baerlestraat 27).

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer