De stranden van Zeeland

3685 keer bekeken

De stranden van Zeeland

Zeeland heeft strandliefhebbers genoeg te bieden. Er is tenslotte maar liefst 650 km aan kustlijn! De stranden hier zijn de schoonste van Nederland en hebben ook nog eens de meeste zonuren. Het moeilijkst is het nog om te kiezen tussen Cadzand, Oostkappelle, Dishoek, Domburg, Vlissingen, Renesse, Ouddorp, Westkapelle en de vele andere stranden.

Lees meer

Zeeland heeft strandliefhebbers genoeg te bieden. Er is tenslotte maar liefst 450 km aan kustlijn! De stranden hier zijn de schoonste van Nederland en hebben ook nog eens de meeste zonuren. Het moeilijkst is het nog om te kiezen tussen Cadzand, Oostkappelle, Dishoek, Domburg, Vlissingen, Renesse, Ouddorp, Westkapelle en de vele andere stranden.

Keus genoeg

Elk Zeeuws strand heeft zo zijn eigen specialiteit. Daardoor is er voor iedereen een “strand op maat”. Wie op zoek is naar rust en stilte kan naar een natuurlijk strand gaan, en wat actievere strandganger gaan waarschijnlijk liever naar een watersportstrand. De familiestranden bieden ontspanning voor ouders, vanwege de strandwachten die alle badgasten goed in de gaten houden. Op loopafstand bevinden zich snackbars en ijssalons.

Strandactiviteiten

Er is ook genoeg keus voor wie op een wat actievere manier van het strand wil genieten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende maneges waar u het hele jaar door paarden kunt huren voor een duinrit. Het is ook op veel plaatsen mogelijk om fietsen te huren en er zijn mooie fiets- en wandelroutes in overvloed. En voor wie van vissen houdt zijn er ook veel uitstekende visplekken te vinden. De mogelijkheden voor watersport en activiteiten zijn eindeloos.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer