Fietsvakantie: Amsterdam – Brugge

636 keer bekeken

Amsterdam – Gouda – Brugge

Ontdek de schoonheid van het Nederlandse en Belgische landschap! Van schitterende polders tot Zeeuwse eilanden en prachtige historische steden. U fietst langs de molens bij Kinderdijk, de Deltawerken in Zeeland en de schitterende Vlaamse handelssteden Gent en Brugge.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Brugge.
  • Combineer de schoonheid van de Nederlandse en Belgische natuur en cultuur.
  • Slaap, ontbijt en dineer op een mooi schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 780,-

Ontdek de schoonheid van het Nederlandse en Belgische landschap! Van schitterende polders tot Zeeuwse eilanden en prachtige historische steden.
U fietst langs de molens bij Kinderdijk, de Deltawerken in Zeeland en de schitterende Vlaamse handelssteden Gent en Brugge. Kortom u geniet van een fantastische 8-daagse fietstocht!

Aan boord

Tijdens deze fietstocht logeert u op een schip en fietst u dagelijks een mooie route, welke start in Amsterdam en eindigt in Brugge. U scheept op zaterdag in en vaart dan gelijk de eerste dag richting Ouderkerk aan de Amstel om van daaruit verder te fietsen richting Uithoorn. Vervolgens dineert u aan boord van het mooie schip. De volgende ochtend begint de fietsvakantie.

Kaas, polders en molens

Na het ontbijt fietst u in de ochtend vanuit Uithoorn naar kaasstad Gouda door een prachtig landschap van vaarten, rivieren en polders. ’s Avonds heeft u alle tijd om deze historische stad te bekijken. De volgende dag gaat de route verder langs de Hollandse IJssel richting Dordrecht en bezoekt u onderweg de prachtige molens van Kinderdijk.

Zeeuwse mosselen en Vlaamse meesters

Vanuit Dordrecht gaat u, fietsend en per boot, richting het Zeeuwse Zierikzee, waar u ‘s avonds beslist moet gaan genieten van de vele Zeeuwse delicatessen als mosselen, oesters of de heerlijke Oosterscheldekreeft. Na een mooie tour rond Zeeland, waarbij u middeleeuwse stadjes als Middelburg en Vlissingen bezoekt, gaat de reis verder naar België om, via Gent, te eindigen in Brugge.

Praktische informatie:

  • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Brugge.
  • Aantal dagen: 8.
  • Totale afstand: 280 kilometer.
  • Gemiddelde afstand per dag: 38 kilometer.
  • Level: 2 (ontspannen); fietstocht gaat veelal over vlak terrein.
  • U fietst met een ervaren reisbegeleider!
Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer
Meer fietsvakanties