Fietsvakantie: IJsselmeer en Noordzee Route

940 keer bekeken

IJsselmeer en Noordzee Route

Een prachtige fietsroute langs het IJsselmeer, ofwel de vroegere Zuiderzee, én de Noordzee. Tijdens deze tocht ziet u alles wat Nederland zo mooi maakt. Van stranden tot polderlandschappen, van historische steden tot vissersdorpjes en van luxe restaurants tot gezellige café-tjes.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Bunnik (Utrecht).
  • Inclusief een tussenstop in Amsterdam.
  • Ontdek de havenstadjes aan het IJsselmeer.

Direct boeken: 7 dagen, prijs vanaf € 574,-

Een prachtige fietsroute langs het IJsselmeer, ofwel de vroegere Zuiderzee, én de Noordzee. Tijdens deze tocht ziet u alles wat Nederland zo mooi maakt. Van stranden tot  polderlandschappen, van historische steden tot vissersdorpjes en van luxe restaurants tot gezellige café-tjes.

Rond het IJsselmeer...

De tocht start vanuit Bunnik, dicht bij de prachtige stad Utrecht. Van hieruit fietst u door een gebied van bos, water en polderlandschap richting het Hanzestadje Harderwijk aan het IJsselmeer. U ontdekt de mooiste handels- en visserplaatsjes langs het IJsselmeer met hun vele authentieke bezienswaardigheden.

...en langs de grachten

Op dag vier gaat u vanuit Hoorn richting Alkmaar, ofwel richting de Noordzee-kust. Hier kunt u genieten van schitterende kustplaatsjes als Castricum, Bergen en Heiloo en ziet u de prachtige duinen en stranden die zo typerend zijn voor de Nederlandse kust. Daarna gaat u op de weg terug via Amsterdam, richting Utrecht en geniet u van al het moois dat deze unieke steden te bieden hebben.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer

Hanzesteden

Ontdek de rijke geschiedenis van de Nederlandse Hanzesteden.

Lees meer

Meer fietsvakanties