Fietsvakantie: Tulpentour

1605 keer bekeken

Tulpentour

Wie kent ze niet van de foto’s; de schitterende kleurrijke tulpenvelden zoals die elk voorjaar in Nederland te zien zijn. Tijdens deze fietstocht, die begint en eindigt in Amsterdam, fietst u langs deze prachtige velden, bezoekt u de Keukenhof waar miljoenen bollen in bloei staan en bezoekt u historische steden als Gouda, Delft, Leiden en natuurlijk Amsterdam.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

 • Startpunt: Amsterdam, eindpunt Amsterdam.
 • Fiets langs kleurrijke tulpenvelden en bezoek de Keukenhof.
 • Uitsluitend te boeken tijdens het tulpenseizoen van april tot en met mei.
 • Slaap, ontbijt en dineer op een schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 805,-

Wie kent ze niet van de foto’s; de schitterende kleurrijke tulpenvelden zoals die elk voorjaar in Nederland te zien zijn. Tijdens deze fietstocht, die begint en eindigt in Amsterdam, fietst u langs deze prachtige velden, bezoekt u de Keukenhof waar miljoenen bollen in bloei staan en bezoekt u historische steden als Gouda, Delft, Leiden en natuurlijk Amsterdam. Kortom, een heerlijke 8-daagse fietstocht!

Aan boord!

Op zaterdag gaat u rond 14 uur aan boord van het schip waar u logeert en dagelijks geniet van heerlijke maaltijden van de kok. Gelijk de eerste dag maakt u al een mooie vaartocht naar Vianen waarna u op de fiets stapt voor een verkennende tocht van ongeveer 20 kilometer.

Goudse kaas en Delfts Blaauw

Zondags fietst u langs de rivier de Lek naar Schoonhoven en ziet u de eeuwenoude ambachtelijke zilversmeden aan het werk. Van daaruit gaat de route verder naar kaasstad Gouda waar u ’s avonds dit stadje met de mooie grachten kunt bekijken. Daarna gaat u verder richting Delft, beroemd om het Delfts Blauw aardewerk, en ziet u onderweg de oude molens van Kinderdijk.

De Keukenhof

Na Delft gaat de fietstocht via Katwijk naar de oude universiteitsstad Leiden. U fietst door het Haagse Bos, langs het Koninklijk Paleis Huis ten Bosch en dan door de duinen richting de Wassenaarseslag. Op woensdag brengt u een bezoek aan de Keukenhof en dan gaat de route via de bekende Bollenstreek met de kleurrijke velden, verder naar Haarlem waar u de mooie oude hofjes kunt bekijken.

Zaanse Schans en Amsterdam

Na Haarlem fietst u via de Zaanse Schans langs de prachtige oude molens richting eindpunt Amsterdam. Een stad vol prachtige musea, historische gebouwen en gezellige cafés en restaurants.

Praktische informatie:

 • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Amsterdam.
 • Uitsluitend gedurende het tulpenseizoen van april t/m mei.
 • Aantal dagen: 8.
 • Totale afstand: 200 kilometer.
 • Gemiddelde afstand per dag: 40 kilometer.
 • Level: 1 (voor iedereen; de lichtste vakantie voor alle leeftijden).
 • U fietst met een ervaren reisbegeleider!
Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer

Tulpen

Er was eens een bloem, die nergens kon aarden. Uiteindelijk kwam de tulp in Nederland terecht.

Lees meer
Meer fietsvakanties