Golfen

23 keer bekeken

Golfen

In Overijssel of Gelderland is een golfbaan nooit ver weg.

Lees meer

Swingt u graag? Dan vindt u in Overijssel of Gelderland precies wat u zoekt. Want waar u ook verblijft, er is altijd wel een golfbaan in de buurt.

Twente

In Twente is een golfbaan nooit ver weg. Het compacte Tukkerland geldt als een waar eldorado voor golfers. In Oldenzaal, Delden, Wierden, Hengelo, Haaksbergen, Enschede en Zenderen bevinden zich prachtige courses, met zelfs tot 28 holes.

Boerengolf

Voor wie er van houdt om op een ongedwongen wijze zijn slag te slaan betekent boerengolf een winnend lot uit de loterij. De regels zijn eenvoudig: Op de tien-holes baan moet u met uw groepsleden de bal in minder beurten in één van de ingegraven melkemmers slaan dan de tegenstander. Boerengolf is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega's.

Pitch & Putt

Wel eens gehoord van shortgolf of Pitch & Putt? Een groot aantal banen maakt golf op een kleine achttien holes-baan voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan het, al moet u niet denken dat u de bal gelijk al 125 meter wegslaat... Het spelen van shortgolf is bovenal gezellig.

Bezoek voor meer informatie onze golfpagina.


Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer