Hop on Hop off Intercity Sightseeing Bus van Amsterdam naar Den Haag

428 keer bekeken

Sightseeing Bus van Amsterdam naar Den Haag

De Hop on Hop off intercity Sightseeing Bus brengt u vanuit Amsterdam via Leiden en Den Haag naar Scheveningen. Onderweg kunt u uitstappen bij bekende musea en attracties zoals het Van Gogh Museum, CORPUS, Naturalis, Louwman Museum, het Mauritshuis en Madurodam. Vervolgens kunt u de dag afsluiten op het strand van Scheveningen.

Lees meer

De Hop on Hop off intercity Sightseeing Bus brengt u vanuit Amsterdam via Leiden en Den Haag naar Scheveningen. Onderweg kunt u uitstappen bij bekende musea en attracties zoals het Van Gogh Museum, CORPUS, Naturalis, Louwman Museum, het Mauritshuis en Madurodam. Vervolgens kunt u de dag afsluiten op het strand van Scheveningen.

  • 1 of 2 dagen gebruik maken van de Sightseeing bus en zo vaak in- en uitstappen als u wilt.
  • Stopt bij belangrijke bezienswaardigheden.
  • Download gratis de Hop on Hop off bus app en luister onderweg naar informatie over alles wat u te zien krijgt.

Route

De bus vertrekt vanaf het Van Gogh Museum in Amsterdam richting Schiphol Airport. Voor een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam kunt u uitstappen bij het CORPUS in Leiden. De tweede stop in Leiden is bij Naturalis Leiden. Hier kunt u 10.000 dieren, planten, stenen en fossielen bewonderen. Vervolgens vertrekt u richting Den Haag en kunt u in het Louwman Museum een rondje maken langs de oudste privécollectie automobielen ter wereld. Als kunstliefhebber kunt u uw hart ophalen bij de volgende stop: het Mauritshuis en de bijzondere werken van de belangrijkste schilders uit Nederland en Vlaanderen bekijken. Na het Mauritshuis kunt u nog uitstappen bij Madurodam voordat de bus u verder brengt naar het strand van Scheveningen. Hier kunt u met uw voeten in het zand genieten van de gezellige sfeer in deze populaire badplaats. De bus rijdt zowel van Amsterdam naar Scheveningen als van Scheveningen naar Amsterdam.

Hoe werkt het?

U kunt een ticket kopen waarmee u 1 of 2 dagen kunt reizen met de Hop on Hop off Intercity Sightseeing Bus. De tickets voor de bus kunt u tot 24 uur van tevoren online boeken via www.hollandtourbus.com en, mits er nog ruimte is, kunt u deze ook nog aanschaffen bij de buschauffeur. Onderweg kunt u zo vaak in- en uitstappen als u wilt. Toegang voor musea en attracties zijn niet bij de bus tickets inbegrepen. Toegangskaartjes kunt u, met korting, aanschaffen via tickets.holland.com.

Gebruik de gratis Hop on Hop off app

Met de gratis Hop on Hop off app kunt u onderweg luisteren naar informatie over de regio’s en bezienswaardigheden die aan u voorbijglijden. Deze app kunt u van tevoren downloaden en offline gebruiken. Met de ingebouwde kaart kunt u direct op pad zodra u de bus uitstapt. In de app kunt u ook actuele vertrektijden van de bus bekijken en zien waar en wanneer de bus komt. De app is beschikbaar in de talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Route

Museumplein – Amsterdam

Schiphol Airport

CORPUS - Leiden

Naturalis Leiden

Louwman Museum

Mauritshuis – Den Haag

Madurodam

Scheveningen strand

Prijzen per ticket per persoon:

Boek uw tickets via Holland.com, dan profiteert van een flinke korting.

1 Dag ticket 

  • 1 dag geldig
  • Volwassenen €22,50 (in plaats van €25)
  • Kinderen van 4-11 jaar €15

2 Dagen ticket

  • 2 dagen geldig
  • Volwassenen €34
  • Kinderen van 4-11 jaar €25

Let op: de entreeprijzen voor musea en attracties zijn niet inbegrepen! Deze kunt u, met korting, aanschaffen via tickets.holland.com.  

Bustijden

De bus rijdt ongeveer elke twee uur.

Maandag 09:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag 09:00 – 19:00

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer