Jelle Zethof

404 keer bekeken

Jelle Zethof

Jelle is dé man als het gaat om optimaliseren van de website en die zorgt voor het juiste plaatje bij het juiste praatje.

Lees meer
Naam: Jelle Zethof
Stad: Amsterdam
Mijn tip: Paleis op de Dam en Joods Historisch Museum

“Ik houd ervan om toeristen te ontmoeten en ze te overladen met grappige feitjes over mijn stad of om ze te vertellen over onze grootse geschiedenis.”

Geboren Amsterdammer

Als geboren en getogen Amsterdammer weet ik als geen ander hoe de stad werkt en wat er allemaal te doen is. Ik houd van traditionele dingen zoals schaatsen op de grachten of musea bezoeken, maar ook een goede kroegentocht laat ik niet aan me voorbij gaan.

Mijn tips:

Als toerist in Amsterdam zou ik het liefst het 'Paleis op de Dam' bezoeken. Dit schitterende gebouw is voor mij nog altijd het eigenlijke stadhuis en is zonder twijfel het meest monumentale gebouw in de stad. Daarnaast houd ik van het 'Joods Historisch Museum' dat bestaat uit 3 gebouwen: de Portugese synagoge, de Hollandsche schouwburg en het museum zelf. Heel indrukwekkend!

Jelle is dé man als het gaat om optimaliseren van de website en die zorgt voor het juiste plaatje bij het juiste praatje.

Budget hotels in Amsterdam

Budgethotels in Amsterdam

Direct boeken
Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer