Ontdek Nederland met de camper

2430 keer bekeken

Met de camper

Wilt u Nederland op een bijzondere, unieke manier ontdekken met een heerlijk gevoel van vrijheid en comfort, dan is het huren van een camper een fantastische ervaring!

Lees meer

Wilt u Nederland op een bijzondere, unieke manier ontdekken met een heerlijk gevoel van vrijheid en comfort, dan is het huren van een camper een fantastische ervaring!

  • Reis met een volledige uitgeruste camper door het prachtige Nederlandse landschap.
  • Overnacht op het erf van een boer en geniet van de ultieme vrijheid.
  • Huur uw eigen camper via dé camperspecialist Camperrent Holland en profiteer van het beste aanbod, 24/7 service en duidelijke prijsstelling.

Reserveer direct en boek uw campervakantie bij Camperrent Holland.  

Heerlijke vrijheid en comfort

Voel u een ontdekkingsreiziger en ontdek Nederland met de camper. Een camper geeft u veel vrijheid om uw eigen vakantie door de prachtige natuur en leukste steden zelf uit te stippelen, en zo de mooiste plekjes in Nederland te ontdekken. Wacht dacht u van wild spotten op de Veluwe, heerlijk uitwaaien uit aan de Nederlandse kust of het bezoeken van de mooie historische steden als Delft en Leiden?! Naast vrijheid geeft een camper u ook rust en comfort, zo hoeft u uw koffers niet telkens in- en uit te pakken en reist u heerlijk met uw ‘huis’  door het prachtige Nederland.

Overnacht bij een boer

In Nederland kunt u met uw camper gratis op 1 van de 750 overnachtingsplaatsen uw camper parkeren. Ook zijn er camperplaatsen waar u voor een laag bedrag kunt overnachten en gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten.
Daarnaast kunt u met uw camper ook overnachten op het erf van een  boer. Tijdens uw verblijf maakt u kennis met het boerenbedrijf en kunnen de kinderen helpen met de verzorging van de dieren. Een erg leuke en bijzonder ervaring, zeker met kinderen!

Huur uw eigen camper

Holland.com werkt samen met dé Nederlandse camperspecialist; Camperrent Holland om u het beste keuze te kunnen bieden.  Camperrent Holland is onderdeel van het familiebedrijf Booij Dethleff Centre dat sinds 1968 gespecialiseerd is in verhuur van campers.
Camperrent Holland verhuurt campers voor twee tot zes personen, , die maximaal twee jaar oud zijn. Bovendien zijn de campers altijd uitgerust met wifi, een tablet met GPS en diverse apps die u helpen onderweg. Uiteraard is de keuken voorzien van alle comfort en luxe, inclusief een Nespresso-apparaat.

Praktische informatie

  • De totale huursom van een camper bestaat uit de huurprijs plus de servicekosten zonder extra kosten voor een bestuurder, kilometerprijs.
  • Per week camperhuur kunt u tot 2.000 kilometer vrij rijden, zonder meerprijs.
  • Gratis haal- en brengservice van en naar Schiphol Airport (binnen de openingstijden van Camperrent Holland).
  • Voor slechts 150 euro heeft u een all inclusive pakket bestaande uit, handdoeken, camping meubilair, gas-bbq en een koelkast gevuld met Hollandse specialiteiten voor de eerste trek.
  • Camperrent Holland is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken om u tijdens uw vakantie zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer