Oostkapelle

89 keer bekeken

Oostkapelle

Oostkapelle is een bruisende badplaats met veel activiteiten en markten.

Lees meer

Oostkapelle is een bruisend dorp met veel activiteiten en markten. Op de terrassen in de Dorpsstraat is het altijd gezellig druk.

Actief op het strand

Het strand van Oostkapelle is erg geschikt voor een veelzijdig dagje uit. U kunt er natuurlijk heerlijk zonnen en zwemmen, maar ook actief bezig zijn. Surfen, paardrijden en vliegeren zijn slechts een paar voorbeelden. Het strand is onderscheiden met een Blauwe Vlag. Dat betekent dat ook de kinderen hier veilig kunnen spelen.  

Dorpsstraat

Voor gezelligheid gaat u naar de Dorpsstraat. De terrassen nodigen u uit om even lekker te ontspannen en wat te eten of te drinken. Er hangt een ontspannen sfeer die doet denken aan vroeger tijden. De kans is groot dat u zelfs de traditionele klederdracht ziet.  

Cultureel Oostkapelle

Oostkapelle grenst net als Domburg aan een brede strook land met duinen en bossen, de Manteling genaamd. Daarin liggen ook het 12e-eeuwse Kasteel Westhove en hét museum voor natuur en landschap van Zeeland, Terra Maris. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove.

Ontdek meer in de omgeving
Oostkapelle

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer