Rondvaart in Amsterdam

610 keer bekeken

Rondvaart in Amsterdam

Bent u in Parijs dan bezoekt u de Eiffel-toren, in Barcelona de Sagrada Familia en een bezoek aan Amsterdam is pas af na een rondvaart door de grachten. En ook al lijkt het een toeristische trekpleister, het is absoluut een prachtige ervaring waar u veel van leert over de geschiedenis van Amsterdam.

Lees meer

Bent u in Parijs dan bezoekt u de Eiffeltoren, in Barcelona de Sagrada Familia en een bezoek aan Amsterdam is pas af na een rondvaart door de grachten. En ook al lijkt het een  toeristische trekpleister, het is absoluut een prachtige ervaring waar u veel leert over de geschiedenis van Amsterdam.

Leerzaam

De verschillende vaarroutes tonen u de Westertoren, de grachten, het Anne Frankhuis, de Magere Brug bij theater Carré, de oude haven, het Oosterdok en talloze andere bekende en minder bekende herkenningspunten. U ziet de mooiste grachtenpanden met trappetjes waarvan het aantal treden de status van de bewoner toont. Kortom, een mooie toch vol leuke wetenswaardigheden.

Arrangementen

De standaard rondvaarten duren meestal zo'n half uur en vertrekken op verschillende plekken in de stad. Maar er zijn ook allerlei arrangementen mogelijk. Avondtochten met candle-light diner, groeps-arrangementen, een hele boot afhuren, enzovoorts. Hoe dan ook, zorg dat u een rondvaart doet, want Amsterdam is echt op z'n mooist vanaf het water.

Ontdek meer in de omgeving
Google map
Watch this video: Amsterdam Canal Tour

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer