Sander Hey

270 keer bekeken

Sander Hey

Geef Sander wat input en hij maakt er een leuk artikel van! Over steden, stranden, musea of evenementen... noem maar op.

Lees meer


Naam: Sander Hey
Plaats: Amsterdam
Mijn tip: Proeflokaal Wynand Fockink
© Sander Hey

“De kunst van het reizen is je overal thuis voelen”

Reizen met tips van locals

Reizen, en zeker het bezoeken van steden, is één van mijn favoriete bezigheden. Parijs, Bangkok, maar ook Amsterdam; net als iedereen heb ik mijn favoriete steden. Inmiddels heb ik ze redelijk leren kennen en pas nu weet ik dus hoeveel tijd me dat heeft gekost. Uren, dagen heb ik rondgezworven om de leuke buurtjes, hotels, restaurants en café's te leren kennen. Vaak pas na tips van de locals...

Daarom vindt ik 't leuk om te schrijven voor Holland.com; zodat bezoekers aan Nederland de juiste informatie hebben en snel de leuke plekjes vinden. Bij deze een paar tips voor verborgen café's in Amsterdam, waar je als toerist niet snel terecht komt, maar die zeker de moeite waard zijn.

Mijn tip:

Proeflokaal Wynand Fockink. Proef hier één van de oude Amsterdamse likeurtjes in een 400 jaar oude distilleerderij. U vindt 'm, goed verborgen, vlakbij de Dam. Ook leuk: 'In 't Aepjen' op de Zeedijk of 'The Tara' aan de Nes.

Geef Sander wat input en hij maakt er een leuk artikel van! Over steden, stranden, musea of evenementen... noem maar op.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer