Fashion shoppen in Maastricht

2038 keer bekeken

Fashion shoppen in Maastricht

In het mooie centrum van Maastricht kunt u heerlijk shoppen. Van kleine boutiques tot moderne shoppingmalls; Maastricht heeft 't allemaal. Exclusiviteit in de chique Stokstraat en Rechtstraat, creatieve designwinkeltjes in de kleine straatjes eromheen. Wij hebben vast wat leuke adresjes voor u verzameld...

Lees meer

Maastricht heeft alles op het gebied van winkelen. Deze prachtige stad biedt u winkels met luxeproducten, modeboetieks, haute couture, grote merken, levendige winkelstraten, romantische steegjes en een authentieke, Bourgondische manier van leven. Maastricht is absoluut een Nederlandse stad, maar u zult zich haast in Parijs wanen.

Maastricht is gebouwd rond het plein het Vrijthof. De meeste belangrijke winkelstraten, zoals de Grote Straat, zijn met het plein verbonden. Bent u op zoek naar exclusieve merken en unieke ontwerpen? Ga dan direct naar de meest romantische buurt van Maastricht: het Stokstraatkwartier.

In de Wolfstraat en de Stokstraat vindt u alle exclusieve merken.

Exclusieve wijken van Maastricht

Wyck: Bekend om zijn modieuze boetieks, binnenhuisarchitectuur, kunstgalerijen en delicatessenwinkels. Maar pas op! Deze buurt zal zeer waarschijnlijk uw hart stelen!

Jerkerkwartier: Slenter door dit moderne deel van Maastricht, de thuishaven van de beste kunstenaarsateliers, antiekwinkels en restaurants.

Bredestraat: vlakbij het bekende plein de Vrijthof vindt u in de Bredestraat prachtige modezaken voor elke stijl

Rechtstraat: chique winkelstraat met allerlei leuke zaken waaronder verschillende exclusieve modezaken met grote, bekende merken.

Mayfair (Stationsstraat 20): Brits georiënteerde herenmode van de hipste en mooiste merken.

Hermès (Stationsstraat 43): ooit begonnen als zadelmaker voor de ‘rich and famous’, nu leverancier van de mooiste accessoires van topkwaliteit. Let op de vaak wisselende en bijzondere etalages.

Stokstraat en Wolfstraat: achter de vele schitterende monumentale gevels vindt u de crème de la crème van de modezaken. Niet goedkoop, wel erg mooi.

Odysse (Rechtsraat 55): de mooiste avond- of cocktailjurken... klaar of op maat gemaakt... u vindt ze bij Odysse.

PL Line (Bredestraat 7a): mix van internationale topontwerpers onder één dak in een fraai historisch pand.

Lutgarde Bags & More (Havenstraat 16): mooie leren tassen, shawls, handschoenen en  jasjes... kortom, accessoires voor de verwende shopper.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer