Theater Amsterdam

336 keer bekeken

Theater Amsterdam

Lees meer

Bezoek Theater Amsterdam en maak van de theatervoorstelling Anne een avondje uit. Geniet van de spectaculaire foyer of ga heerlijk dineren met uitzicht over het IJ.

  • Bezoek de theatervoorstelling ANNE en geniet van de vele faciliteiten in Theater Amsterdam.
  • Geniet van de innovatieve technieken en beleef een theaterstuk als nooit tevoren.
  • Boek een lunch of diner in restaurant Boven de Planken en geniet van een uniek uitzicht.

Op maat gemaakt

Op 8 mei 2014 opende Theater Amsterdam haar deuren. Niet geheel toevallig ging hier op diezelfde dag de theatervoorstelling ANNE in première. Theater Amsterdam is namelijk special gebouwd voor deze voorsteling. Zo kon er rekening gehouden worden met de grote, bijzondere decors en de theatertechnieken die het stuk zo special maken.

Heerlijk eten met uitzicht over het IJ

Naast de unieke zaal waar de voorstelling wordt gehouden, biedt Theater Amsterdam alle faciliteiten voor een bijzonder avondje uit. Zo is er boven het theater een ‘zwevende verdieping’ waar u het smaakvolle restaurant Boven de Planken vindt. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren, voor of na de voorstelling, met uitzicht over het IJ. Ook de foyer is meer dan zomaar een ontvangstruimte. Daarnaast zijn er bovenin het theater, de Sky Lounge en Amsterdam Lounge voor zakelijke bijeenkomsten of evenementen.

Praktische informatie

Het theater is goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto.

Bij het boeken van de tickets kunt u er voor kiezen een lunch- of dinervoucher te reserveren. Los reserveren voor het restaurant kan ook per telefoon: 020-7055030.

Ontdek meer in de omgeving
Google map
Adres: 
Danzigerkade 5
1013AP Amsterdam

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer