Thermen Holiday

792 keer bekeken

Thermen Holiday

In de omgeving van wereldstad Rotterdam, in Schiedam om precies te zijn, vindt u Thermen Holiday; een wereld vol ontspanning, verwennerij en luxe. U kunt er gebruik maken van uitgebreide saunafaciliteiten, massages en beauty-arrangementen... kortom, wellness zoals wellness bedoeld is.

Lees meer

In de omgeving van wereldstad Rotterdam, in Schiedam om precies te zijn, vindt u Thermen Holiday; een wereld vol ontspanning, verwennerij en luxe. U kunt er gebruik maken van  uitgebreide saunafaciliteiten, massages en beauty-arrangementen... kortom, wellness zoals wellness bedoeld is.

Bijzondere sauna's

Thermen Holiday heeft unieke faciliteiten en is een oase van rust in de drukke randstad. U vindt er niet alleen verschillende bijzondere sauna's, zoals als een bioscoopsauna en een aquariumsauna, maar ook kunt u hier genieten van uiteenlopende soorten massages en beautybehandelingen.

Eten & Drinken

Naast de vele bijzondere wellness faciliteiten, biedt Thermen Holiday ook op culinair gebied de nodige verwennerij. Zo is er de Brasserie & Jungletuin, waar u bij open haardvuur kunt genieten van heerlijke maaltijden, lekkere wijntjes of verse fruitsapjes. Daarnaast is er de Superfruit bar waar u de meest gezonde sapjes en smoothies kunt drinken van unieke fruitsoorten. Dus, wilt u een bezoekje aan Rotterdam combineren met een middagje heerlijk relaxen, dan is Thermen Holiday beslist een aanrader.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer