Tikibad

420 keer bekeken

Tikibad

Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux, gelegen op het attractiepark Duinrell.

Lees meer

Het Tikibad, gelegen op het attractiepark Duinrell, is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Thrillseekers opgelet!

Je kunt hier kiezen uit maar liefst tien glijbanen, van 4 meter in lengte tot 150 meter! Je kunt een snelheid tot 70 km per uur bereiken in de snelste baan. In de zomermaanden zijn ook het buitenbad, kinderbuitenbad en de ligweide geopend. Thrillseekers wagen zich aan de glijbanen Tyfoon, Cycloon en Lazy River. Voor wie deze razendsnelle banen nog niet voldoende zijn, wagen zich aan de Moonlight & Starfight en Blits & Flits. De namen doen het al een beetje vermoeden, de Moonlight en Starfight zijn donker en heftig…

Opening en regels

Tijdens de openingstijden van het attractiepark is het niet mogelijk om alleen het Tikibad te bezoeken, je kunt een combinatieticket aanschaffen. Alle kinderen zonder zwemdiploma A en kinderen die kleiner zijn dan 1.20 moeten zwemvleugels dragen in het Tikibad. Kinderen onder de twaalf jaar mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Voor sommige glijbanen gelden lengte- en gewichtseisen.

Ontdek meer in de omgeving
Google map
Adres: 
Duinrell 1
2242JP Wassenaar

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer