Toeristische Overstappunten (TOP's)

306 keer bekeken

TOP

Toeristische Overstappunten (TOP's) zijn plekken van waaruit u kunt fietsen en wandelen via bewegwijzerde en beschreven routes.

Lees meer

Toeristische Overstappunten (TOP's) zijn speciaal ingerichte plekken van waaruit u heerlijk kunt fietsen en wandelen via bewegwijzerde en beschreven routes. Zo vindt u gemakkelijk de weg en ontdekt u de mooiste plekken van de regio.

Informatiepaneel met routes

Bij ieder Toeristisch Overstappunt staat een informatiepaneel, waarop de bewegwijzerde fiets- en wandelroutes staan vermeld. De route hier naartoe is bewegwijzerd met bruine borden. Alle Toeristische Overstappunten (TOP's) zijn eenvoudig met de auto te bereiken, een aantal ook met het openbaar vervoer.

Goed startpunt fietstochten

De overstappunten zijn duidelijk te herkennen aan een bijzonder vormgegeven zuil. In de nabije omgeving van de TOP is horeca te vinden, waar een fietsband opgepompt of geplakt kan worden en eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is.

Interactief via de mobiel

De TOP biedt ter plekke informatie over fiets- en wandelroutes en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving. Daarnaast kunt u via een QR-code (soort streepjescode) op het TOP-paneel informatie opvragen van internet en deze aflezen op een smartphone, zoals de iPhone. Handig om bijvoorbeeld niet-bewegwijzerde routes te downloaden of de laatste informatie te vinden over evenementen in de buurt.

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer