5x restaurants in Breda

1.228 keer bekeken

Ontdek bourgondisch Breda

Breda, in het bourgondische Brabant, is één van de meest gastvrije steden in Nederland met een gezellig en mooi historisch centrum. Met de grote verscheidenheid aan restaurants kunt u hier kiezen uit de lekkerste smaken uit alle windstreken. Van eenvoudig en smaakvol tot zelfs een prachtig sterrestaurant. Wij hebben de top 5 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Breda, in het bourgondische Brabant, is één van de meest gastvrije steden in Nederland met een gezellig en mooi historisch centrum. Met de grote verscheidenheid aan restaurants kunt u hier kiezen uit de lekkerste smaken uit alle windstreken. Wij hebben de top 5 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de Brabantse gastvrijheid en smaakvolle keukens in Breda.
  • Ontdek de top 5 restaurants van Breda.
  • Wolfslaar restaurant bezit een Michelin-ster en staat garant voor een exclusieve culinaire avond!

De top 5 restaurants in Breda

1. Smaakwarenhuis de Lage Landen

Proef de lekkerste seizoensgebonden streekproducten en lokale delicatessen uit de Lage Landen. Alles super vers en biologisch. Van kaas, zuivel en brood tot vlees, vis en verse groente.

Adres: Ginnekenweg 11-13, Breda

2. Binnen Breda

In een unieke locatie, namelijk een middeleeuwse bierbrouwerij, eet u heerlijke gerechten in alle prijsklassen. Op de begane grond vindt u bovendien een sfeervolle wijnbar.

Adres: Haven 21, Breda

3. Chocolat

Bij restaurant Chocolat, aan de voet van de Grote Kerk, combineren de koks de Franse keuken met wereldse invloeden. Op mooie dagen nodigt het mooie terras uit tot het aanbidden van de zon.

Adres: Torenstraat 9-11, Breda

4. Wolfslaar

In een koetshuis van het schitterende landgoed Wolfslaar vindt u dit exclusieve restaurant (met Michelin-ster) waar u een bijzondere culinaire avond kunt beleven. Alleen al de schitterende omgeving is het tochtje meer dan waard!

Adres: Landgoed Wolfslaar, Wolfslaardreef 102, Breda

5. Bistro Sharlot

‘Verrassende gerechten en spannende combinaties, altijd met producten uit het seizoen.’ Zo omschrijft Bistro Sharlot haar menukaart. De sfeervolle inrichting is een mix van een Engelse pub en een Franse bistro.

Adres: Dorpstraat, Ulvenhout

Ontdek meer in de omgeving
Ontdek bourgondisch Breda

Alles over Breda

Ontdek de Nassaustad van Nederland bekend om de heerlijke restaurants en terrassen én lekkere winkelstad.

Lees meer

Hotels in Breda

Overnacht in een van de meest gastvrije steden in Nederland. Maak een keuze uit het aanbod van gezellige B&B's tot luxe vijf-sterrenhotels.

Bekijk het aanbod

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer