Wellness aan zee – Beau Rivage

834 keer bekeken

Beau Rivage

Op het schitterende wadden-eiland Texel kunt u fietsen, zonnen, wandelen... kortom, daar komt u sowieso tot rust. Maar wilt u de overtreffende trap, dan gaat naar Beau Rivage in Grand Hotel Opduin. Hier geniet u, in een prachtige omgeving, van de beste beauty en wellness-behandelingen. Texel Feeling Heel bijzonder is bijvoorbeeld de Texel-feeling behandeling. Als u hiervoor kiest krijgt u eerst een peeling met zeezout, vervolgens wordt u gemasseerd met Texelse honing en tenslotte wordt uw hele lichaam ingesmeerd met een voedende crème van Texelse wol. Dat is wat je noemt wellness op z'n Texels!

Lees meer

Op het schitterende wadden-eiland Texel kunt u fietsen, zonnen, wandelen... kortom, daar komt u sowieso tot rust. Maar wilt u de overtreffende trap, dan gaat u naar Beau Rivage in Grand Hotel Opduin. Hier geniet u, in een prachtige omgeving, van de beste beauty en wellness-behandelingen.

Texel Feeling

Heel bijzonder is bijvoorbeeld de Texel-feeling behandeling. Als u hiervoor kiest krijgt u eerst een peeling met zeezout, vervolgens wordt u gemasseerd met Texelse honing en tenslotte wordt uw hele lichaam ingesmeerd met een voedende crème van Texelse wol. Dat is wat je noemt wellness op z'n Texels!

Overnachten bij de Koog

Uiteraard kunt u de verschillende beauty-arrangementen combineren met een bezoek aan de sauna, het Turks stoombad, het zwembad of het solarium. Daarnaast biedt het hotel zelf ruime, comfortabele kamers en suites met een mooi uitzicht op badplaats De Koog.

Ontdek meer in de omgeving
Google map
Adres: 
Ruyslaan 22
1796AD De Koog

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer