Wietske Mak-van Langelaan

559 keer bekeken

Wietske Mak-van Langelaan

Wietske is onze projectmanager/consultant en kent het bedrijf, de site en de internationale toeristen als geen ander.

Lees meer
Naam: Wietske Mak-van Langelaan
Stad: Den Haag
Mijn tip: Uitwaaien in Scheveningen

© Wietske Mak

“Den Haag is koninklijk genieten!”

Den Haag is een stad met allure. Dat zie je eigenlijk overal in de stad terug. Met name in het historische centrum, met haar statige pleinen, parken en monumenten. Zo is er het statige Voorhout, het prachtige Hotel des Indes en het Koninklijk Paleis Noordeinde. Ook bevinden zich hier de mooiste musea en zijn de winkelstraten eindeloos! In de omliggende kleinere straatjes, zoals het Hofkwartier en Buurschap 2005, bevinden zich tal van speciaalzaakjes, boetiekjes, galeries, kroegjes en de lekkerste restaurants.

Buiten in de stad

Ook als gezin is er veel te doen. Zelf ga ik graag met mijn kinderen naar de paleistuin, vlak achter mijn huis. Hier kunt u heerlijk picknicken op een groot grasveld én er is een speeltuin. Naast de officiële ingang is een geheime deur naar de tuin, in een steegje ter hoogte van de kruising Molenstraat-Oude Molstraat. Wel even aanbellen!

Ook leuk is het Westbroekpark. Bij de ‘Waterkant’ worden roeibootjes verhuurd waarmee u rond het park kunt varen. Dit kleine (buiten) restaurantje ligt verscholen tussen de bomen achter het rosarium en er gaat ook een handbediend pontje naartoe vanaf de Haringkade.

Spelen op het strand

Zowel in de zomer als in de winter gaan wij vaak naar het strand bij Scheveningen of Wassenaar. In de zomer hebben veel strandtenten (met name in Wassenaar) een speeltuin, zodat je heerlijk kunt genieten van een lunch of diner, terwijl de kinderen zich prima vermaken.

Mijn tip:

Ga in de winter eens lekker uitwaaien in Scheveningen, maak een uitgebreide strandwandeling en ga daarna een visje eten bij Simonis aan de haven.

Wietske is onze projectmanager/consultant en kent het bedrijf, de site en de internationale toeristen als geen ander.

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Hotels in Scheveningen

Direct aan het strand of de boulevard. Bekijk onze Smart Deals en boek hier uw hotel in Scheveningen.

Boek nu

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer