Winter in het Archeon

199 keer bekeken

24 december 2016 - 8 januari 2017

Winter in het Archeon

Ook dit jaar is Archeon geopend in de winter! Alle 43 gebouwen, boerderijen en hutten zijn geheel voor de winter ingericht en bezet door onze bewoners.

Lees meer

Ook dit jaar is Archeon geopend in de winter! Alle 43 gebouwen, boerderijen en hutten zijn geheel voor de winter ingericht en bezet door onze bewoners. Het haardvuur knappert en het is er heerlijk warm. De bronsgieter is druk in de weer met het gieten van bronzen voorwerpen. Bij de eerste boeren, de hunebedbouwers en de jagers zijn activiteiten als: een buideltje maken, vuursteen bewerken en vuurmaken. Kom ook luisteren naar de verhalenverteller of doe mee met een drumpercussie.                                                   

Levende kerststal en ijsvermaak

Het park is in wintersfeer compleet met kerstbomen, een levende kerststal en volop vermaak. Als het heel koud wordt en gaat vriezen, kun je schaatsen en glissen (middeleeuws schaatsen op botten) op de ijsbaan.

Op Tweede Kerstdag wordt er een kerstbrunch georganiseerd in de Romeinse herberg, met thematisch entertainment, een speciaal kinderprogramma en aansluitend een bezoek aan het park.

Ontdek meer in de omgeving
Google map
Adres: 
Archeonlaan 1
2408ZB Alphen aan den Rijn

Ontdek Nederland in elk seizoen

Nederland is prachtig in ieder seizoen. Ontdek de leukste vakantietips voor de lente, zomer, herfst en winter.

Lees meer