Escape

198 keer bekeken

Escape

Eén van de grootste en populairste clubs in Amsterdam vindt u in het centrum, op het Rembrandtplein. Escape bestaat al sinds de tachtiger jaren en speelt sinds die tijd een grote rol in het Amsterdamse nachtleven.

Lees meer

Eén van de grootste en populairste clubs in Amsterdam vindt u in het centrum, op het Rembrandtplein. Escape bestaat al sinds de tachtiger jaren en speelt sinds die tijd een grote rol in het Amsterdamse nachtleven

Top DJ's

Wekelijks komen er duizenden bezoekers af op het perfecte geluid, de visuals en de decoratie. Elke week zijn er uitbundige feesten waar vele nationale en internationale top DJ's draaien zoals Tiësto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Bob Sinclair of Kevin Saunderson.

Innovatieve club

Voor een complete clubervaring bezoekt u Escape op het Rembrandtplein. Escape is eigenlijk meerdere clubs ineen. U vindt er Escape Club (de grote zaal), Escape deLux (een intieme club-in-club met een eigen verlichting en geluidsinstallatie), Escape Caffé, waar u kunt eten en drinken en Escape lounge met een prachtig uitzicht op het Rembrandtplein.