Heineken Music Hall

487 keer bekeken

Heineken Music Hall

De Heineken Music Hall is een redelijk nieuwe, grote concertzaal in Amsterdam zuid-oost. Gelegen naast het voetbalstadion van Ajax, de Arena, worden hier wekelijks grote concerten gehouden. In de grote zaal, ook wel 'de zwarte doos' genoemd, passen 5.500 mensen. Daarnaast is er een kleinere zaal voor zo'n 700 man, waar vaak after-party's zijn.

Lees meer

De Heineken Music Hall is een redelijk nieuwe, grote concertzaal in Amsterdam Zuidoost. Gelegen naast  het voetbalstadion van Ajax, de Arena, worden hier wekelijks grote concerten gehouden. In de grote zaal, ook wel 'de zwarte doos' genoemd, passen 5.500 mensen. Daarnaast is er een kleinere zaal voor zo'n 700 man, waar vaak afterparty's zijn.

Bijzondere akoestiek

Grote artiesten treden hier graag op vanwege de goede akoestiek. En daar is hard aan gewerkt door de hele zaal met speciale akoestische panelen te bekleden. Niet voor niets is de Heineken Music Hall genomineerd voor de Pollstar Awards voor beste internationale concertlocatie.

Bereikbaarheid

De concertzaal wordt gesponsord door, jawel u raadde het al, biermerk Heineken. Naast grote concerten worden hier ook jaarlijks de Dutch MTV Awards gehouden en zijn er regelmatig grote dancefeesten. Vanuit het centrum kunt u er eenvoudig komen met de metro vanaf Centraal Station.