Madame Tussauds Amsterdam

1042 keer bekeken

Madame Tussauds Amsterdam

Ontmoet aan de Dam in Amsterdam een reeks levensgrote Nederlandse en internationale wassen beroemdheden. Eén tip slechts: als u uw camera maar niet vergeet!

Lees meer

Had u ooit verwacht dat u op één dag Barack Obama, Ronaldinho, Michael Jackson én Lady Gaga zou ontmoeten? Bij Madame Tussauds staan beroemdheden in de rij om u te ontmoeten. Bezoek de wassen beelden van internationale sporters, modellen, muzikanten en wereldleiders, maar ook nationale bekendheden. Mensen die gewoonlijk onbereikbaar zijn, nemen nu alle tijd om met je op de foto te gaan.

Ontmoet beroemdheden in Amsterdam

Ga op de foto met prinses Máxima, check of uw conditie net zo goed is als David Beckham, loop een modeshow met Doutzen Kroes of stap in het schilderij van Mona Lisa. Duizenden mensen komen jaarlijks naar Madame Tussauds aan de Dam in Amsterdam om de levensgrote Nederlandse en internationale wassen beroemdheden. Tussauds doet er alles aan om uw beleving met behulp van innovatie en interactie nog levensechter te maken.

Tip van Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam ligt aan het Damplein tegenover de Bijenkorf en het Koninklijk Paleis op de Dam. Madame Tussauds heeft slechts één belangrijk advies: vergeet uw camera niet mee te nemen, zodat u aan al uw vrienden kunt laten zien wie u tijdens uw bezoek aan Amsterdam bent tegengekomen.