The Amsterdam Dungeon

374 keer bekeken

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon is de griezeligste show van Holland en een onvergetelijke belevenis, die je de zwarte bladzijdes van de Amsterdamse geschiedenis toont.

Lees meer

The Amsterdam Dungeon is de griezeligste show van Holland. Je krijgt een geschiedenisles over de duistere kanten van Amsterdam. Elf shows en zeven acteurs gaan tot maar liefst 500 jaar terug in de tijd en brengen de zwartste bladzijdes uit de geschiedenis van Amsterdam tot leven.

Griezel mee in Amsterdam

Overleef jij de pestepidemie in Amsterdam? Ontdek jij het duistere geheim van Rembrandt? Ontsnap je aan de Spaanse inquisitie van de beruchte Peter Titelmann of word je de martelkamers ingesmeten?

Loop over het dek van zeventiende-eeuws VOC schip en probeer maar eens alle smerigheid en tientallen ratten te ontwijken, terwijl de kanonnen bulderen en bemanningsleden je omsingelen.

Alleen de grootste waaghalzen durven de helse rit van Magere Hein naar de ondergang te maken.

Bezoek The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon is dagelijks geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon duurt ongeveer 80 minuten. Alleen op Koninginnedag is The Amsterdam Dungeon gesloten.