Restaurants in Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden op culinair gebied. Zo zijn er veel restaurants in de topklasse met Michelinsterren, maar ook andere restaurants. Wilt u typisch Nederlands eten of geniet u toch liever van de internationale keuken?

Restaurants in Amsterdam

Cafés en terrassen in Amsterdam

10x leukste cafés en terrassen van Amsterdam.

Lees meer
De beste deals

Aanbevolen hotels in Amsterdam

Fantastische locatie, voortreffelijke service, vriendelijk personeel of een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk top hotels in Amsterdam

Kaart van Amsterdam

Eet in de beste restaurants van Amsterdam

Weet u al waar u eet tijdens uw verblijf in Amsterdam? De stad heeft veel leuke plekken en topchefs die voor u de meest heerlijke maaltijden bereiden.

Bijzondere restaurants

Wilt u iets bijzonders eten? Dat kan in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld een restaurant met een Michelinster. Wilt u liever iets informeler dineren, kies dan uit de lijst met leuke cafés en terrassen en laat u verrassen door een geweldig uitzicht over de grachten of het IJ.

Ervaar Hollands eten en drinken

Wilt u weten hoe de Hollands eten en drinken wordt gemaakt? In de Heineken Experience leert u alles over de brouwerij. In het House of Bols leert u hoe originele likeurtjes worden gedestilleerd. Vergeet ook niet een lekker stuk kaas als souvenir mee naar huis te nemen. Lees hier meer over kaaswinkels en hoe u deze kunt vinden. ’s Avonds geniet u natuurlijk van een kroegentocht.