Vrijmarkt Vondelpark Amsterdam

462 keer bekeken

Vrijmarkt Vondelpark

Bent u op Koningsdag in Amsterdam, dan is een bezoek aan het Vondelpark een aanrader. Hoewel de meeste feesten in de stad pas rond een uur of twaalf beginnen, is het in het park al heel vroeg gezellig.

Lees meer

Bent u op Koningsdag in Amsterdam, dan is een bezoek aan het Vondelpark een aanrader.  Hoewel de meeste feesten in de stad pas rond een uur of twaalf beginnen, is het in het park al heel vroeg gezellig.

Kinderfeest

In het mooie Vondelpark is het vooral een feest voor kinderen. Zij staan hier in groten getale met hun kraampjes in de hoop hun oude spulletjes te verkopen. Nog leuker zijn de vele kinderen die een act uitvoeren. U kunt gerust zeggen dat het Vondelpark voor één dag verandert in het meest originele attractiepark van Nederland.

Holland's got talent

Vioolspelen, schminken, toneelstukjes, spelletjes; de kinderen verzinnen de origineelste  attracties en activiteiten om het publiek aan zich te binden. En u zult versteld staan hoeveel talentjes hier in slagen. Ook worden er de gekste, nieuwe spellen bedacht waar u voor een euro aan deel kunt nemen. Het Vondelpark ligt op een steenworp afstand van het Leidseplein.

Ontdek meer in de omgeving
Vrijmarkt Vondelpark