Cafés en terrassen in Den Haag

9147 keer bekeken

Cafés en terrassen in Den Haag

Den Haag, de mooie en statige stad achter de duinen... Maar Den Haag is meer dan alleen mooi en chique, want Den Haag is bovenal gezellig! Dus als u op zoek bent naar een gezellig café of een lekker terras, dan heeft u in Den Haag keuze te over. Voor jong en oud, chique of casual, prijzig of voordelig... voor iedereen is er wat. Wij hebben vast wat leuke adresje op een rijtje gezet...

Lees meer

Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. De stad heeft vele prachtige monumenten, historische buurten, ligt nabij de meest populaire badplaats Scheveningen én is een heerlijke shopping stad. Naast de vele bezienswaardigheden kent Den Haag een groot horeca aanbod met vele restaurants, cafés en terrassen voor een lekker hapje en drankje!

  • Ontdek de gezellige, hippe cafés en terrassen van Den Haag.
  • Extra tip van de redactie: chique bar Spark.

5x cafés in Den Haag:

1) Café Momfer de Mol

Dit unieke, gezellige café heeft een mooie plek in de top 100 van Nederlandse cafés veroverd. Het is er dorps en gezellig, voor een breed publiek, en u kunt er naast drinken ook een prima hapje eten.
Adres: Oude Molstraat 19

2) Havana

Havana is een danscafé in Cubaanse stijl met lekkere cocktails, prima eten en natuurlijk swingende muziek. Ook heeft Havana een goed terras, ideaal voor de zomerse dagen.
Adres: Buitenhof 19

3) De Zwarte Ruiter

Hét stadscafé van Den Haag. Op het podium waar nu gegeten en gedronken wordt, is menig legendarische Haagse band begonnen met optreden. Dit café is voor de liefhebber van rock en livemuziek.
Adres: Grote Markt 27

4) De Haagsche Kluis

Vandaag de dag een gezellig café in mooie art deco stijl, maar voor de oorlog een bekend effectenhuis. Je staat dan ook te drinken in de ruimte die vroeger de kluis was... veilig idee toch?
Adres: Plein 20

5) Haagse Bluf

Dit fraaie grand café heeft een prachtig dakterras waar u heerlijk in het zonnetje zit. Ideaal voor een kop koffie, een borrel of een lekkere maaltijd.
Adres: Haagse Bluf 3

5x terrassen in Den Haag:

1) Het Plein

In de hofstad wilt u natuurlijk borrelen tussen de politici en bestuurders. Het terras van het Plein is dé plek om ze tegen te komen. Leuke cafés op het plein zijn onder andere ‘De eeuwige jachtvelden’, de Boterwaag en Barlow.

2) De Plaats

Lekker lunchen op één van de oudste pleinen in Den Haag, met een mooi uitzicht op de Hofvijver en het Binnenhof.

3) De Grote Markt

De Grote Markt is een voormalig marktplein dat nu één groot gezellig terras is met verschillende horecagelegenheden. Lekker lunchen, dineren, leuke optredens, borrelen met vrienden, het gebeurt allemaal op de Grote Markt.

4. Anna Paulownaplein

Dit is een intiem stadspleintje waar u kunt genieten van een lekkere borrel tussendoor of een uitgebreid diner. Tip: restaurant en wijnbar Wicked Wines met een verwarmd terras voor de frisse avonden.

5. De Waterkant

Heel bijzonder terras aan het water waar u kunt komen door met een handmatig pontje naar de overkant te gaan (u kunt ook via het Westbroekpark ,maar dat is toch minder leuk). Er ligt een terrasboot, zodat u heerlijk kunt borrelen of lunchen op het water én u kunt er een roeibootje huren!

Extra tip van de redactie: Bij het Hilton Hotel van Den Haag vind u de schitterende, chique bar Spark. Op het mooie terras zit u heerlijk en eet en drinkt u verfijnde hapjes en drankjes.
Adres: Zeestraat 35