Shoppingroute Den Haag

742 keer bekeken

Shoppingroute Den Haag

Een middag shoppen, ook daar is Den Haag de perfecte stad voor. Er zijn talloze leuke wijken met allerlei soorten winkels. Van de grote modeketens, tot kleine hippe boetieks, tot exclusieve designershops.

Lees meer

Een middag shoppen, ook daar is Den Haag de perfecte stadvoor. Er zijn talloze leuke wijken met allerlei soorten winkels. Van de grotemodeketens, tot kleine hippe boetieks, tot exclusieve designershops.

Het centrum

Voor de grotebekende merken kunt u terecht in de Spuistraat, Haagse Bluf en de Grote Marktstraat.Bent u meer in de markt voor het chiquere werk, dan bent u op de Plaats,Denneweg of Frederiksstraat op het juiste adres. Maar ook de Hoogstraat en deMolenstraat bieden volop haute couture en exclusieve schoenenzaken.

Shoppenin de 'Fred'

Naast de Haagse binnenstad kunt u ook heerlijk Haagswinkelen in de 'Fred'. Deze statige laan, de Frederik Hendriklaan, is bijna eenkilometer lang en biedt alles van mode tot cadeaus tot wonen en eten. En, hetzijn beslist geen standaard winkels, maar unieke shops met een bijzonderaanbod.