Shoppen in Eindhoven

969 keer bekeken

Shoppen in Eindhoven

In het gezellige centrum van Eindhoven is het heerlijk shoppen. Grote warenhuizen, speciaalzaakjes en volop eet & drinkgelegenheden zijn er in overvloed. En wilt u liever overdekt shoppen, dan zijn er de schitterende, overdekte winkelcentra Admirant en Piazza Center.

Lees meer

In het gezellige centrum van Eindhoven kunt u heerlijk shoppen. Eindhoven beschikt over de grote bekende warenhuizen zoals de Bijenkorf, speciaalzaakjes en overdekte winkelcentra met een zeer ruim gevarieerd winkelaanbod. Kortom u zult zeker slagen in Eindhoven!  Ontdek de leukste winkelstraatjes en -buurtjes in Eindhoven.

  • De leukste straten van Eindhoven zijn de Bergstraat, Willemstraat en de Kerkstraat.
  • Winkel overdekt in De Admirant en Piazza Center.

De leukste straatjes

In de gezellige driehoek, bestaande uit Kleine Berg, Grote Berg en de Bergstraat vindt u de mooiste exclusieve winkeltjes en kunt u heerlijk eten in iets exclusievere horeca. Maar ook de Willemstraat, tussen het Wilhelminaplein en ‘de Bergen’ is bijzonder leuk, mede door de vele mooie kunstgaleries.
In de Kerkstraat, ook weer niet heel ver van de Bergen, vindt u vele originele boetieks, exclusieve ‘brand-stores’ en ook weer de nodige gezellige cafés en restaurants voor een kopje koffie of een goede lunch.

Overdekt shoppen in Eindhoven

Aan het ’18 septemberplein’ bevinden zich de twee overdekte winkelcentra van Eindhoven; De Admirant en het Piazza. U vindt hier een gevarieerd ruim winkelaanbod van fashion, lifestyle en heerlijke brasserie en broodjeszaken.

Adressen:

Piazza Centre: Piazza 64, Eindhoven
De Admirant: Nieuwe Emmasingel 54, Eindhoven