Scheveningen

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland en ligt direct achter Den Haag. Scheveningen is met de kilometers lange stranden een heerlijke locatie voor jong en oud in elk seizoen. U kunt er heerlijk zonnen, surfen, lekker eten, met uw kinderen naar Sea Life en vele evenementen bezoeken zoals de Vlaggetjesdag!

Activiteiten in Scheveningen

Hotels in Scheveningen

Ontdek de mooie badplaats Scheveningen en boek hier uw hotel!

Lees meer

Vlaggetjesdag

  1. 17 jun
  2. Scheveningen

Vier de nieuwe haringvangst en proef de Hollandse Nieuwe in Scheveningen.

Lees meer
Komende evenementen

Strandhotels

Van Zeeland tot Zandvoort: 595 accommodaties aan het strand.

Bekijk het aanbod

Overnachtingstip:

Zoek hotels

Ontdek de fietsvakanties voor deze regio:

Meer over Scheveningen

Scheveningen is de meest populaire badplaats van Nederland. Op slechts 5 kilometer van Den Haag vandaan is het strand van Scheveningen ideaal te bereiken en combineren vanuit Den Haag! 

De stranden van Scheveningen

Scheveningen heeft heerlijke stranden voor zonliefhebbers, gezinnen en sportievelingen. Ook vindt u er verschillende strandpaviljoens en restaurants waar u lekker kunt eten en kunt genieten van een drankje met zonsondergang.

Activiteiten in Scheveningen

De Pier van Scheveningen is een icoon van de badplaats en gaat medio 2015 weer open voor publiek. Naast de Pier komt u op de boulevard het Kurhaus tegen dat dienst doet als hotel en spa. Bent u met kinderen dan is een bezoek aan het SEA LIFE-centrum met meer dan honderd vissoorten zeker ook een aanrader! Ook zijn er het gehele jaar door vele evenementen in Scheveningen; van Vlaggetjesdag, vuurwerkfestival tot en met de Nieuwjaarsduik.

Bereikbaarheid van Scheveningen

Vanuit Den Haag is Scheveningen goed te bereiken met de auto en vindt u er verschillende parkeergarages en parkeerplaatsen. Vanaf de luchthaven Schiphol kunt u binnen 1 uur per huurauto of per openbaar vervoer naar Scheveningen zijn. Vanaf het vliegveld Rotterdam The Hague bedraagt de reistijd per auto of openbaar vervoer ongeveer 30 minuten.

Kaart van Scheveningen