Funshoppen in Roermond

444 keer bekeken

Funshoppen in Roermond

Roermond is dé winkelstad van midden-Limburg met de grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Hier vindt 150 winkels vol mode en lifestyle van meer dan 200 bekende merken. Wilt u heerlijk winkelen tegen scherpe prijzen dan moet u zeker naar Roermond.

Lees meer

Roermond is dé winkelstad van midden-Limburg met de grootste Designer Outlet van de Benelux en Duitsland. Hier vindt 150 winkels vol mode en lifestyle van meer dan 200 bekende merken. Wilt u heerlijk winkelen tegen scherpe prijzen dan moet u zeker naar Roermond.

  • Ga winkelen in de grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland.
  • Ontdek meer dan 200 topmerken tegen hoge kortingen in de 150 winkels van het Designer Outlet Center.
  • Ontdek ook de schitterende omgeving van Roermond!

Designer Outlet Roermond

Bij het Designer Outlet, het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland, vindt u meer dan 100 winkels met 200 topmerken tegen zeer gunstige prijzen. U koopt uw favoriete merken met kortingen van 30 – 70% van de reguliere winkelprijs. Bovendien kunt u bij het Designer Outlet goed parkeren en zijn er ook vele leuke cafés en restaurants. Kortom een super shoppingsparadijs!

Entertainment voor de kinderen

Wanneer u heerlijk wilt winkelen is het ook erg handig als de kinderen zich ook kunnen vermaken. Daarom is er in het Designer Outlet volop entertainment voor de kinderen. Kleintjes vanaf drie jaar kunnen zich uitleven op glijbanen, in tunnels en draaimolens én er zijn Kid Cabs (te huur) waarmee uw kinderen zich perfect kunnen vermaken.

Ontdek de omgeving van Roermond

Naast het Designer Outlet kent Roermond ook een mooie binnenstad met culturele attracties zoals de Munsterkerk en de St Christoffel kathedraal.

Ook is de omgeving nabij Roermond zeker een bezoek waard. Zo kunt u bij de Maasplassen, het grootste watersportgebied van Nederland, heerlijk wandelen langs de stranden, een bootje huren of een mooie rondvaart maken.

Daarnaast is een mooie wandeling door Nationaal Park De Meinweg zeker een aanrader en mag het idyllische stadje Thorn met de witte huizen niet ontbreken op uw lijst!

Ontdek meer in de omgeving
Funshoppen in Roermond

Hotels in Roermond

Roermond is de winkelstad van Midden-Limburg met de grootste outlet shopping centrum van Benelux.

Bekijk het aanbod