Golf & Countryclub Edda Huzid

220 keer bekeken

Golf & Countryclub Edda Huzid

Golf & Countryclub Edda Huzid is een golfbaan in Voorthuizen in de provincie Gelderland. De golfbaan is schitterend gelegen aan de Nationaal Landschap Veluwe. De golfbaan profiteert van natuurlijke glooiingen en een prachtige bosrijke omgeving. Een juiste mix van bunkers, roughs en water zorgen voor Bij de aanleg van de baan zijn hydrologische voorzieningen getroffen, waardoor golfbaan Edda Huzid het hele jaar goed bespeelbaar is.

Lees meer

Golf & Countryclub Edda Huzid is een golfbaan in Voorthuizen in de provincie Gelderland. De golfbaan is schitterend gelegen aan het Nationaal Landschap Veluwe. De golfbaan profiteert van natuurlijke glooiingen en een prachtige bosrijke omgeving. Een juiste mix van bunkers, roughs en water zorgen voor een afwisselend spel.  Bij de aanleg van de baan zijn hydrologische voorzieningen getroffen, waardoor golfbaan Edda Huzid het hele jaar goed bespeelbaar is.

Golf en zaken doen

Golf & Countryclub Edda Huzid staat niet bekend als een moeilijke baan. U kunt hier prettig spelen en genieten van de omgeving. De golfbaan is een echte bosbaan en de natuurlijke omgeving van Edda Huzid maakt een bezoek al de moeite waard.

Tot de faciliteiten van Golf & Countryclub Edda Huzid behoren een driving range, een clubhuis met een uitstekende keuken en een terras in de zon. Indien u voor zaken wilt afspreken zijn er diverse vergader- en congreszalen. U kunt uw zaken ook bespreken in combinatie met een golfarrangement. Mocht u geïnteresseerd zijn in een langer verblijf in de omgeving van de Veluwe dan kunt u overnachten in landgoed de Pauwenhof.

Golf op de Veluwe

U bent van harte welkom op Golf & Countryclub Edda Huzid in Voorthuizen. Geniet van een dag golf in de bosrijke omgeving van de Veluwe en trakteer uzelf daarna op een van de mooie gerechten uit de keuken. Controleer wel of u in het bezit bent van een Nederlands Golfvaardigheidsbewijs of een EGA-handicap om toegang te krijgen tot de 18 holes van Golf & Countryclub Edda Huzid. Bent u in het bezit van een buitenlandse pas neem dan van tevoren telefonisch contact op.

Ontdek meer in de omgeving
Golf & Countryclub Edda Huzid
Bekijk deze video: Goedemorgen

Nederland heeft talrijke, prachtige natuurgebieden en -parken waar je heerlijk kan wandelen.

Accommodatie in Gelderland

Hotels in Arnhem en Nijmegen of vakantiehuisjes op de Veluwe. Bekijk het gevarieerde aanbod van accommodatie in deze provincie.

Lees meer