De Veluwse Bron

941 keer bekeken

De Veluwse Bron

Centraal gelegen in Nederland, in de omgeving van één van de mooiste natuurgebieden, ligt de Veluwse Bron met meer dan 21 hectare aan sauna's, beauty en wellness. U vindt er een ongekend aantal sauna's, baden, whirlpools en andere faciliteiten, maar bovenal vindt u er volledige rust. Natuurlijk in de natuur De Veluwse Bron ligt midden in de natuur, in het hart van de Veluwe en beschikt over een indoor en een outdoor gedeelte. Binnen bevindt zich onder meer een Oosters Badhuis, een panorama-sauna, een rasulruimte, een caldarium en een scrubtempel. Buiten vindt u verschillende sauna's zoals de Veluwse sauna, de infrarood sauna, de Wildobeservatie-sauna en de aardsauna.

Lees meer

Centraal gelegen in Nederland, in de omgeving van één van de mooiste natuurgebieden, ligt de Veluwse Bron met meer dan 21 hectare aan sauna's, beauty en wellness. U vindt er een ongekend aantal sauna's, baden, whirlpools en andere faciliteiten, maar bovenal vindt u er volledige rust.

Natuurlijk in de natuur

De Veluwse Bron ligt midden in de natuur, in het hart van de Veluwe en beschikt over een indoor en een outdoor gedeelte. Binnen bevindt zich onder meer een Oosters Badhuis, een panorama-sauna, een rasulruimte, een caldarium en een scrubtempel. Buiten vindt u verschillende sauna's zoals de Veluwse sauna, de infrarood sauna, de Wildobeservatie-sauna en de aardsauna.

Arrangementen

In de Veluwse Bron kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Zo is er een arrangement voor badkleding-dagen en arrangement voor mensen die voor het eerst naar een sauna gaan. Uiteraard is er ook volop aandacht voor health, beauty en vitaliteit.

Ontdek meer in de omgeving
De Veluwse Bron

Accommodatie in Gelderland

Hotels in Arnhem en Nijmegen of vakantiehuisjes op de Veluwe. Bekijk het gevarieerde aanbod van accommodatie in deze provincie.

Lees meer
Bekijk deze video: Goedemorgen

Nederland heeft talrijke, prachtige natuurgebieden en -parken waar je heerlijk kan wandelen.