10x strandpaviljoens

2158 keer bekeken

10x strandpaviljoens

De Nederlandse kust, die van noord naar zuid maar liefst 250 kilometer lang is, kent talloze mooie strandpaviljoens waar u heerlijk geniet van de zon en lekkere hapjes en drankjes!

Lees meer

De Nederlandse kust, die van noord naar zuid maar liefst 250 kilometer lang is, kent talloze mooie strandpaviljoens waar u heerlijk geniet van de zon en lekkere hapjes en drankjes!

  • Van de Waddeneilanden tot Zeeland; er zijn strandpaviljoens voor elke smaak.
  • De 10 leukste en lekkerste strandpaviljoens op een rijtje.
  • Boek een strandhotel

Lunch of diner op het strand.

Kon u vroeger bij de strandpaviljoens een ijsje en een broodje krijgen; vandaag de dag zijn het vaak de mooiste horecagelegenheden met volop faciliteiten. Schitterend gedekte tafels binnen of op het terras, goede wijnen en vaak een keuken van topkwaliteit.

Wij hebben voor u de 10 leukste en lekkerste strandpaviljoens op een rijtje gezet.

1) Beachclub Perry's
Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland vindt u deze club met schitterend terras, heerlijke keuken voor lunch of diner en natuurlijk een prachtig strand. Niet voor niets is Perry's verkozen tot beste strandpaviljoen van Nederland.
Adres: Strand Brouwersdam 1, Scharendijke

2) Paal 17
Op het Waddeneiland Texel, bij De Koog, vindt u deze prachtige beachclub die volgens Duitse bezoekers de beste strandtent van de Wadden is.
Adres: Ruyslaan 96, De Koog

Texel

Verzorgd ingerichte appartementen, gelegen in een mooi complex dat grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel.

Bekijk alle vakantiehuizen

3) Thalassa
Aan het strand van Zandvoort vindt u Thalassa, de godin van de zee. Geniet van het gezellige stadje Zandvoort, wandel langs het kilometers lange strand en laat u verwennen met de beste gerechten en drankjes in deze fraaie beachclub.
Adres: Boulevard Barnaart, Strandafgang 18, Zandvoort

Zandvoort

Prachtige bungalows op een steenworp afstand van het Zandvoortse strand, met volop faciliteiten.

Lees meer

4) Het Strand
In Katwijk aan Zee in Zuid Holland kunt u genieten van prachtige vergezichten en van een heerlijke keuken die garant staat voor puur en eerlijk eten. Een aanrader!
Adres: Strandvak 8, Katwijk aan Zee

5) Strandpaviljoen PUUR
Vlakbij het fraaie plaatsje Groede, aan de Westerschelde in Zeeland, heeft  u schitterende uitzichten over de Noordzee en de Westerschelde en wordt u verwend met goed en puur eten.
Adres: Zeeweg 1 A, Groede

6) Beachclub O
Hippe club in Noorwijk waar de DJ's na een dagje zon en zee zorgen voor een goede beat en de barmensen zorgen voor een goede cocktail.
Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk aan Zee

Noordwijk

Vrijstaande chalets en recreatieparken met talloze faciliteiten, aan het strand van Noordwijk.

Lees meer

7) Beachclub Fuel
Superhippe beachclub aan het strand van Bloemendaal met een heel eigen karakter. Mooie locatie, bijzondere sfeer en regelmatig goede feesten.
Adres: Zeeweg 7, Overveen

Sea Lodges Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek vakantiepark, gelegen in de duinen van de bruisende badplaats Bloemendaal aan Zee. Het ligt op een steenworp afstand van zee, strand en gezellige strandtenten.

Bloemendaal, Noord-Holland

Bekijk beschikbaarheid

8) Blue Lagoon
Grote lounge-banken, open haarden en roze Boeddha-beelden... op het terras bij Blue Lagoon zit u heerlijk en kunt u genieten van een prima keuken.
Adres: Strandweg 25-27, Scheveningen

9) Zandzeebar
Unieke beachclub in Formerum aan Zee op Terschelling. Mooi ingericht, goede keuken, een schitterend terras en natuurlijk heerlijk stranden.
Adres: Formerum 13, Formerum

10) Beachhouse 25
Aan de kust bij Breskens, in het zuiden van Zeeland, kunt u heerlijk eten en vinden regelmatig goede feestjes plaats. Uiteraard zijn ook de stranden in de omgeving schitterend.
Adres: Walendijk 9, Breskens

Strandhotels

Van Zeeland tot Zandvoort: 595 accommodaties aan het strand.

Bekijk het aanbod
Bekijk deze video: Het strand

Nederland bestaat uit kilometers strand, getypeerd door het zand, de blauwe lucht en de eindeloze zee.