Kunsthal Rotterdam

1279 keer bekeken

Kunsthal Rotterdam

Ieder jaar beslaan 25 tentoonstellingen iedere mogelijke kunstvorm, van traditioneel tot experimenteel in de Kunsthal Rotterdam. En van Nederlands beste kunstmusea is tevens een architectonisch hoogstandje ontworpen door Rem Koolhaas.

Lees meer

'Hoe meer, hoe beter', zo schijnt het motto van de Kunsthal Rotterdam te luiden. Ieder jaar organiseert de Kunsthal 25 nieuwe tentoonstellingen die elke vorm van culturele uitdrukking beslaan. Een bezoek aan de Kunsthal zal u verrassen.

De Kunsthal experimenteert

De Kunsthal is niet bang om nieuwe, vooruitstrevende en avontuurlijke keuzes te maken. Er is ruimte voor allerlei kunstvormen: oude, nieuwe en experimentele kunst, fotografie, design en alles wat u zich verder nog kunt voorstellen. Net als met vele andere museumgebouwen in Rotterdam is de Kunsthal op zich al een architectonisch hoogstandje. Rem Koolhaas, de architect, besloot om het uitzonderlijk veel vloeroppervlakte te geven: 3300 m2. Genoeg ruimte voor vijf tentoonstellingen tegelijk.

Kunst voor iedereen

Met zo'n breed scala aan kunst is er voor iedereen wel iets bij in de Kunsthal. Of u nu jong of oud bent, een bezoek aan de Kunsthal is verrassend, educatief, leuk, interessant en verfrissend. Let vooral op de website welke tijdelijke tentoonstellingen nu worden gepresenteerd. Verder is de Kunsthal gelegen in het Museumpark en kunt het bezoek eenvoudig combineren met het Boijmans van Beuningen en een dagje Rotterdam.