Grachten van Utrecht

1121 keer bekeken

De grachten van Utrecht

Ontdek Utrecht vanuit het water en geniet van een heel ander uitzicht. Bekijk de historische gevels van huizen aan de gracht, gebeeldhouwde tableaus en allerlei prachtige bomen langs de gracht, waarvan sommige wel 200 jaar oud zijn! U kunt kiezen voor een rondvaart met een grachtencruise of een op expeditie gaan met een waterfiets, roeiboot of kano.

Lees meer

Ontdek Utrecht vanuit het water en geniet van een heel ander uitzicht. Bekijk de historische gevels van huizen aan de gracht, gebeeldhouwde tableaus en allerlei prachtige bomen langs de gracht, waarvan sommige wel 200 jaar oud zijn! U kunt kiezen voor een rondvaart met een grachtencruise of een op expeditie gaan met een waterfiets, roeiboot of kano.

Grachtenrondvaarten & Deals

Rederij Schuttevaer en Rederij de Ster bieden beide grachtenrondvaarten en boottochtjes door Utrecht. Naast de normale stadsvaarten zijn verschillende speciale tours verkrijgbaar. Combineer uw grachtenrondvaart met:

  • Een pannenkoekenlunch in een pannenkoekenrestaurant,
  • Een rondleiding in de stoombierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen,
  • Een toneelstuk in het mooie Werftheater,
  • Een bezoek aan twee andere museums in het hart van Utrecht.

Prachtige Omgeving

Een rondvaart door de grachten kan vooral in de lente romantisch zijn, als het fluitenkruid in bloei staat. Tip voor romantische stelletjes: u kunt ook een rondvaart maken door de grachten in een Venetiaanse gondel.