Fietsvakantie: Amsterdam – Brugge

817 keer bekeken

Amsterdam – Gouda – Brugge

Ontdek de schoonheid van het Nederlandse en Belgische landschap! Van schitterende polders tot Zeeuwse eilanden en prachtige historische steden. U fietst langs de molens bij Kinderdijk, de Deltawerken in Zeeland en de schitterende Vlaamse handelssteden Gent en Brugge.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Brugge.
  • Combineer de schoonheid van de Nederlandse en Belgische natuur en cultuur.
  • Slaap, ontbijt en dineer op een mooi schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 780,-

Ontdek de schoonheid van het Nederlandse en Belgische landschap! Van schitterende polders tot Zeeuwse eilanden en prachtige historische steden.
U fietst langs de molens bij Kinderdijk, de Deltawerken in Zeeland en de schitterende Vlaamse handelssteden Gent en Brugge. Kortom u geniet van een fantastische 8-daagse fietstocht!

Aan boord

Tijdens deze fietstocht logeert u op een schip en fietst u dagelijks een mooie route, welke start in Amsterdam en eindigt in Brugge. U scheept op zaterdag in en vaart dan gelijk de eerste dag richting Ouderkerk aan de Amstel om van daaruit verder te fietsen richting Uithoorn. Vervolgens dineert u aan boord van het mooie schip. De volgende ochtend begint de fietsvakantie.

Kaas, polders en molens

Na het ontbijt fietst u in de ochtend vanuit Uithoorn naar kaasstad Gouda door een prachtig landschap van vaarten, rivieren en polders. ’s Avonds heeft u alle tijd om deze historische stad te bekijken. De volgende dag gaat de route verder langs de Hollandse IJssel richting Dordrecht en bezoekt u onderweg de prachtige molens van Kinderdijk.

Zeeuwse mosselen en Vlaamse meesters

Vanuit Dordrecht gaat u, fietsend en per boot, richting het Zeeuwse Zierikzee, waar u ‘s avonds beslist moet gaan genieten van de vele Zeeuwse delicatessen als mosselen, oesters of de heerlijke Oosterscheldekreeft. Na een mooie tour rond Zeeland, waarbij u middeleeuwse stadjes als Middelburg en Vlissingen bezoekt, gaat de reis verder naar België om, via Gent, te eindigen in Brugge.

Praktische informatie:

  • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Brugge.
  • Aantal dagen: 8.
  • Totale afstand: 280 kilometer.
  • Gemiddelde afstand per dag: 38 kilometer.
  • Level: 2 (ontspannen); fietstocht gaat veelal over vlak terrein.
  • U fietst met een ervaren reisbegeleider!
Ontdek meer in de omgeving
Amsterdam – Gouda – Brugge
Bekijk deze video: Bike and Barge Tour in Holland - Cycletours