Fietsvakantie: Brugge - Amsterdam

486 keer bekeken

Brugge – Amsterdam

Bekijk de schitterende Vlaamse steden als Brugge en Gent, bezoek het Rubenshuis in Antwerpen en fiets door prachtige landschappen van Nederland. In Nederland fietst u langs de indrukwekkende kastelen aan de Vecht, bezoekt u een traditionele kaasboerderij en eindigt u in de schitterende hoofdstad Amsterdam. Kortom, u beleeft een prachtige fietsvakantie!

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Brugge, eindpunt Amsterdam.
  • Ontdek de pure schoonheid van België en Nederland in 8 dagen.
  • Slaap, ontbijt en dineer op een schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 800,-

Bekijk de schitterende Vlaamse steden als Brugge en Gent, bezoek het Rubenshuis in Antwerpen en fiets door prachtige landschappen van Nederland. In Nederland fietst u langs de indrukwekkende kastelen aan de Vecht, bezoekt u een traditionele kaasboerderij en eindigt u in de schitterende hoofdstad Amsterdam. Kortom, u beleeft een prachtige fietsvakantie!

Aan boord!

In Brugge gaat u aan boord van het schip waar u logeert en een lekker ontbijt en diner geserveerd krijgt. U heeft de tijd om te ontspannen en even kennis te maken met uw reisgenoten waarna u op de fiets stapt en via het oudste kanaal van België, richting Gent fietst. Hier kunt u ’s avonds lekker rondwandelen en genieten van deze fraaie, middeleeuwse stad. Bekijk zeker het Belfort en de
St. Baafs kathedraal met het beroemde drieluik van de schilder Jan van Eyck. Schitterend!

Ontdek Antwerpen

De volgende dag fietst u langs één van de mooiste rivieren van Europa, de Schelde en eindigt de dag bij het mooie plaatsje St. Amands, waar u op de boot de nacht doorbrengt. De volgende dag kunt u het sfeervolle Antwerpen verkennen, de stad van Vlaamse frieten, de Diamantbuurt en natuurlijk de schilder Rubens.

Kunstzinnig Amsterdam

Vervolgens gaat de fietstocht richting Nederland. U bezoekt het historische stadje Gorinchem en fietst langs de mooie rivier de Vecht waar u prachtige kastelen passeert. Daarna gaat de route via de mooie natuur van het ‘groene hart’ van Nederland richting eindpunt Amsterdam, de veelzijdige culturele hoofdstad van Nederland vele mooie musea. Onderweg bezoekt u nog een traditionele kaasboerderij en passeert u mooie Hollandse dorpjes.

Praktische informatie:

  • Startpunt: Brugge, eindpunt: Amsterdam.
  • Aantal dagen: 8.
  • Totale afstand: 305 kilometer.
  • Gemiddelde afstand per dag: 48 kilometer.
  • Level: 2 (ontspannen).
  • U fietst met een ervaren reisbegeleider!

Klik hier voor meer informatie over deze fietsvakantie

Ontdek meer in de omgeving
Brugge – Amsterdam
Bekijk deze video: Bike and Barge Tour in Holland - Cycletours