Fietsvakantie: Hollandse hoogtepunten

875 keer bekeken

Hollandse hoogtepunten

Nederland staat bekend als het land van windmolens, tulpen, klompen en Hollandse Meesters. En dat is geen toeristische folklore, maar overal te zien in Nederland, bijvoorbeeld tijdens deze 8 daagse fietstocht door de mooiste gebieden en steden van Nederland. U kunt er zeker van zijn dat het indrukwekkender is dan u ooit had durven dromen.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam, eindpunt Amsterdam.
  • Ontdek Holland op z’n mooist: molens, historische steden en schitterende natuur.
  • Slaap, ontbijt en dineer in heerlijke hotels en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 7 dagen, prijs vanaf € 695,-

Ontdek mooie steden als Leiden, Zaandam, Delft en Amsterdam en geniet van vele culturele hoogtepunten. Van de molens bij de Zaanse Schans, traditionele kaasmakers tot de bloemenveiling in Aalsmeer. Tijdens deze heerlijke, 7-daagse fietstocht logeert u in heerlijke comfortabele hotels en ziet u Nederland op z’n mooist; als een land vol historie, natuur en cultuur.

Op pad

Bij aankomst in Amsterdam checkt u in bij uw hotel, maakt u kennis met de medereizigers én verkent u alvast de omgeving in de bruisende stad Amsterdam. De volgende dag start u met een mooie route van 35 kilometer naar Noordwijk, waarbij u kunt kiezen voor een route langs de kust bij Zandvoort, of een route langs de Keukenhof en de mooie bollenvelden in die buurt (dat is zeker een aanrader tijdens het tulpenseizoen). 

Ontdek Leiden en Delft

Vanuit Noordwijk gaat u per fiets richting Leiden: de fraaie, historische universiteitsstad en tevens geboorteplaats van Rembrandt van Rijn. Vervolgens fietst u die dag een rondje door de mooie natuur van het ‘groene hart’ richting Mijdrecht. Op de vierde dag bezoekt u steden als Den Haag, inclusief de heerlijke kustplaats Scheveningen, of Delft, de stad van de schilder Vermeer en van het beroemde Delfts Blauw.

Bestemming: Amsterdam

Na deze schitterende steden in Zuid-Holland gaat de route verder richting Amsterdam. Onderweg fietst u door prachtige natuur, brengt u een bezoek aan de bloemenveiling in Aalsmeer en fietst u via de ‘Stelling van Amsterdam’ richting de hoofdstad. Hier kunt u nagenieten van de mooiste musea, authentieke grachten en gezellige horeca.

Praktische informatie:

  • Start- en eindpunt: Amsterdam.
  • Aantal dagen: 7.
  • Totale afstand: ongeveer 185 kilometer.
  • Gemiddelde afstand per dag: 30 kilometer.
  • Level: 1 (voor iedereen; de lichtste fietsvakantie voor alle leeftijden).
  • U fietst met reisbegeleiding!

Ontdek meer in de omgeving
Hollandse hoogtepunten
Bekijk deze video: Bike and Barge Tour in Holland - Cycletours