Fietsvakantie: Tulpentour

2.313 keer bekeken

Tulpentour

Wie kent ze niet van de foto’s; de schitterende kleurrijke tulpenvelden zoals die elk voorjaar in Nederland te zien zijn. Tijdens deze fietstocht, die begint en eindigt in Amsterdam, fietst u langs deze prachtige velden, bezoekt u de Keukenhof waar miljoenen bollen in bloei staan en bezoekt u historische steden als Gouda, Delft, Leiden en natuurlijk Amsterdam.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

 • Startpunt: Amsterdam, eindpunt Amsterdam.
 • Fiets langs kleurrijke tulpenvelden en bezoek de Keukenhof.
 • Uitsluitend te boeken tijdens het tulpenseizoen van april tot en met mei.
 • Slaap, ontbijt en dineer op een schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 805,-

Wie kent ze niet van de foto’s; de schitterende kleurrijke tulpenvelden zoals die elk voorjaar in Nederland te zien zijn. Tijdens deze fietstocht, die begint en eindigt in Amsterdam, fietst u langs deze prachtige velden, bezoekt u de Keukenhof waar miljoenen bollen in bloei staan en bezoekt u historische steden als Gouda, Delft, Leiden en natuurlijk Amsterdam. Kortom, een heerlijke 8-daagse fietstocht!

Aan boord!

Op zaterdag gaat u rond 14 uur aan boord van het schip waar u logeert en dagelijks geniet van heerlijke maaltijden van de kok. Gelijk de eerste dag maakt u al een mooie vaartocht naar Vianen waarna u op de fiets stapt voor een verkennende tocht van ongeveer 20 kilometer.

Goudse kaas en Delfts Blaauw

Zondags fietst u langs de rivier de Lek naar Schoonhoven en ziet u de eeuwenoude ambachtelijke zilversmeden aan het werk. Van daaruit gaat de route verder naar kaasstad Gouda waar u ’s avonds dit stadje met de mooie grachten kunt bekijken. Daarna gaat u verder richting Delft, beroemd om het Delfts Blauw aardewerk, en ziet u onderweg de oude molens van Kinderdijk.

De Keukenhof

Na Delft gaat de fietstocht via Katwijk naar de oude universiteitsstad Leiden. U fietst door het Haagse Bos, langs het Koninklijk Paleis Huis ten Bosch en dan door de duinen richting de Wassenaarseslag. Op woensdag brengt u een bezoek aan de Keukenhof en dan gaat de route via de bekende Bollenstreek met de kleurrijke velden, verder naar Haarlem waar u de mooie oude hofjes kunt bekijken.

Zaanse Schans en Amsterdam

Na Haarlem fietst u via de Zaanse Schans langs de prachtige oude molens richting eindpunt Amsterdam. Een stad vol prachtige musea, historische gebouwen en gezellige cafés en restaurants.

Praktische informatie:

 • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Amsterdam.
 • Uitsluitend gedurende het tulpenseizoen van april t/m mei.
 • Aantal dagen: 8.
 • Totale afstand: 200 kilometer.
 • Gemiddelde afstand per dag: 40 kilometer.
 • Level: 1 (voor iedereen; de lichtste vakantie voor alle leeftijden).
 • U fietst met een ervaren reisbegeleider!